3 de-un leu

:)) Bucurie imensa pe capu meu patrat !

Mi-am strans creditele pentru ambele facultati. Am fost foarte neincrezator in sansele mele, mai ales dupa o serie de decizii gresite si de greseli repetate.

La ase sunt necesare 105 credite pentru a trece in anul 3(60 din anu 1 si 45 din anul 2). Am lipsit la cele mai importante materii din anul 2 asa ca viziunea mea optimista nu putea concepe mai mult decat minimul necesar la sfarsitul acestui an.

Se pare ca inainte sa sustin ultimele 2 examene(care nu mai fac parte din drumul critic) am acumulat punctajul necesar.

Despre faculta din Baia Mare nu va povestesc de credite si alte balarii ca n-are rost. Nu-i nevoie de asha ceva p-acilea pi la noi in batatura.(daca nu eshti handi mintal, sigur termini, dar si daca esti sunt shanse sa li se faca mila de tine).

Sunt foarte bucuros. Anul viitor o sa arunc cu japca in sus de 2 ori si-o sa-mi fac multe poze de absolvent intelijent mutilat academic.

Acum shtiu si ce se face la festivitatile astea... si cat de importante sunt pentru creierasu cu microunde in care bubuie grauntele de shtiintza pe care tzi-l ofera scoala prin infuzie(sau unora prin oparire).

Unele shefe de promotzie ziceau c-au invatzat sa zboare. Altele ca bla bla. Am rezonat cu bla bla-ul si dadeam din maini sa vad incotro ma indrept. Stateam pe loc. Eram foarte bine fixat cu picioarele pe pamant.

Inafara de faptu ca o sa ma imbat ca porcu inainte cu un an sau doi fata de cei care fac politehnica sau medicina, nu vad nicio mare shmecherie in a termina facultatea si-a sarbatori cu atata suflet si tam tam cei trei ani de balet economic.

P.S. 1 : o sa ma imbat ca porcu si-o sa chefuiesc si daca de anu 3 nu trec. =))

P.S. 2 : daca am cobit si nu trec anu 3 la Baia Mare, n-am nici cea mai mica jena sa recunosc ca sunt handicapat si va rog sa ma tratati ca atare :P (adik sa nu-mi ocupatzi locu de parcare :)) :P )

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

Azi mi-am luat o palma !

funny weekend de Romania