Cadou personalizat


De cand ma shtiu, imi place sa fac cadouri aiurea. Parca tot lui Mihai, cand a implinit frumoasa si tragica varsta de 18 ani i-am facut un cadou personalizat.

Am cumparat un pistol cu apa si incarcatorul acestuia l-am umplut cu cognac iar mesajul era "Impushca-te-n gura" :))

Anul asta, se prefigura un mare bairam mare in Obsession in Cluj Napoca.
Cadouri... da... toata lumea a dus cadouri. Simbolice, ca altfel nu se poate.
In drum spre club eram in masina cu inca 2 invitati : toti trei aveam cadou pentru el, frumos pregatita cate-o sticla de vin.

Nici nu-mi trecuse prin cap cand am pornit de-acasa ca ideea care mi s-a nazarit era atat de mishto in contextul dat. Daca ceilalti 2 aveau cate-o sticla de vin, evident, neincepute, eu nu m-am sinchisit sa-i duc si vinul din sticla. Dar ma simteam mandru cand spuneam apasat "la multi ani! Uite, din partea mea, o sticla de vin!"

Acasa a observat ca era doar o sticla. Lichidul de frana atat de necesar pentru a demara in tromba l-am baut pe nerasuflate acasa, inainte de a merge in club. Se prefigura o seara racoroasa, asha ca incalzirea o aveam facuta. A urmat doar o sticla de Tequila EL Jimador - groapa dupa groapa pana dimineata cand ne-am indreptat pe 3 carari spre casa.

P.S. : Ideea pozei de cocalar pe care am pus-o, e ca sticla e asha de ushoara incat o sustzine balonul(prezervativul mi se parea invechit ca idee) =))

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Azi mi-am luat o palma !

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

funny weekend de Romania