la maretătă


Nu shtiu cum m-am invartit si m-am sucit, si pana la urma am ajuns si-n Bulgaria... Chiar va povesteam de stresu cu intarzierea trenului de vineri dimineata. Problema era ca dupa mine stateau alte 16 persoane, impreuna cu care am petrecut un weekend la mare...
Ca-i Bulgaria sau Romania, tot marea neagra e. Am avut o idee preconceputa ca n-are ce sa fie fain p-acolea dar eram convins ca atmosfera grupului conteaza mai mult.
M-am simtit ca-n Romania, mai ales ca-n hotelul in care eram cazati, mai erau vreo 400 de romani. Nebunia de la receptie, de la mesele zilei sau piscina a fost totala.
Am prins o vreme nebuna, asha ca la plaja n-am stat. In schimb, am vizitat Varna. Evident, mall-ul din Varna.

Un punct forte al excursiei a fost ca totul era inclus, asa ca amdepus o activitate sustinuta pentru a-mi stampara setea de bere. Mai bine ingrashat de bere, decat cocoshat de munca.

Ceea ce mi-a placut in statiunea Golden Sands, a fost modul in care au amenajat spatiul verde. E foarte multa verdeata, foarte multi copaci si foarte mult spatiu pentru plimbari.
Dupa Albania, Bulgaria este al 2-lea shoc pentru mine, pentru ca pana si acolo e mai fain ca la noi. Si rahatu e mai bun in Bulgaria :)) (desi era "made in Turkey")
Pentru a nu fi inteles gresit, aici nu e o pledoarie pentru Bulgaria. Nu recomand nimanui acest lucru daca exista alte optiuni.
poze, evident pe hi5... in rest.. no comment:D

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Azi mi-am luat o palma !

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

funny weekend de Romania