La taclale cu BinLaden


Da! Am pus la cale un paln diabolic. Totul s-a desfashurat, evident, fara sa miros ceva:))

Sambata dimineata, dupa examenul din Bucuresti, m-am pozitionat strategic la locusorul meu de pe autostrada si am inceput sa fac autostopu. Daca prima data am ajuns la cluj cu 2 masini, a 2-a oara am ajuns cu 3, de data asta am ajuns cu 4 masini.
Am mers din Bucureshti in Piteshti cu un domn cu un Citroen.
Din Pitesti in Valcea(Goranu) cu un logan.
Din Valcea in Sebes cu o buda care mergea spre Olanda iar din Sebes, surpriza : m-a luat un tip cu un BMW decapotabil:)). Nu va imaginatzi seria 6 sau ceva model foarte nou, dar, efectu de plete-n vant s-a simtit pe toata distanta parcursa.

Baiatu era foarte nervos. A asteptat foarte mult autocaru Fanny spre Cluj si n-a venit. Ca sa nu piarda avionu spre Spania, unde trebuia sa ajunga sa isi puna viza de somer, s-a gandit sa mearga cu masina.
Mergea relativ ciudat, nu cu prea mare viteza si injura in permanenta. Intre timp autocaru(microbuzu pe care il asteptase in Deva) ne-a depasit langa Turda.

Nervii au crescut. L-a sunat pe un prieten de-al lui din Cluj, cu care urma sa se intalneasca, sa-i lase masina si el sa-si continue drumul spre aeroport.
Eo mergeam spre centru, s-ajung la Universitatea Babes Balyay la un curs festiv.

Cei doi prieteni nu s-au descurcat cu reperele si m-am oferit sa-i ajut.
Am luat telefonul si-am stat la povesti. Totul a inceput bizar : stiu cine esti. Vezi ca in centru e Catedrala Crestina. Undeva in zona e si Regionala CFR.

Bun. Mi-am dat seama unde trebuie sa ajungem. L-am salutat frumos si cand sa inchid : shoc si groaza in deshert. Pe ecranul telefonului era scris : "BinLaden".

Am inghitzit in sec si incepeam sa-mi imaginez unde merge tipu de langa mine cu avionu. Deja cuplasem si celelalte detalii : Catedrala crestina, Regioanala CFR... doar puncte de maxima atractie pentru talibani. :))
E bun. De cand imi doream sa vorbesc cu cineva cu adevarat important. Acu mai lipseste sa ma ia mascatii pe sus ca suspect de terrorism :)))))

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Azi mi-am luat o palma !

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

funny weekend de Romania