Teoretic, am facut practica


Practic n-am facut nici teoria. :))

Funny way de a te distra, chiar cand e de invatzat si de muncit.
Pentru ca acu e finalul anului 2 la facultatea din Baia Mare, trebuia sa-mi gasesc un loc in care sa fac practica. Practica e ca o materie oarecare, la care se sustzine un proiect pe care-l faci in perioada de practica. Primeshti nota si acumulezi credite.

Nu-mi faceam mari probleme cu practica asta nici inainte, dar acum sunt foarte incantat de ceea ce a ieshit.

Pentru ca elevii trebuie sa-si gaseasca singuri firmele in care sa faca practica, profesorii neavand atributia de a-i repartiza pe copii, sarcina aceasta poate deveni dificila pentru unii.

Avand in vedere disponibilitatea celor de la Andana Pan, eu impreuna cu alti 16 colegi de an am hotarat sa facem practica aici, impreuna.

Am primit de la scoala lista cu problemele pe care trebuie sa le studiem practic si despre care va trebui sa palavragim in scris si-n reluare oral.

Pentru a fi convingatori, am facut multe poze la "locul de munca" si un capitol al lucrarii noastre le-a cuprins.

Cred ca pozele sunt convingatoare. Revin si va zic ce nota am luat pentru ceea ce am realizat pentru ca este o adevarata opera de arta.(data prezentarii lucrarii: 1 iunie ora 9:00). Cei 17 vom fi prezentzi !

Personal mi-a facut o deosebita placere sa ma apropii si de colegii de la Baia Mare, sa petrec mai mult timp cu ei(chiar daca n-a fost exagerat de mult)... sa-i stresez cu stilul meu de gandire deplasata, sa radem impreuna si sa muncim cot la cot. (invers nu shtiu daca e valabil) :))

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Azi mi-am luat o palma !

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

funny weekend de Romania