Rau de balcoane

Dupa cum multzi shtiu, si altzii au observat, nu am un fizic de invidiat.
De cand ma shtiu eram ca o bila... dar aveam perioade in care nu-mi pasa de aspectul meu fizic. Zici ca aveam mentalitatea multor barbatzi din ziua de azi care se rup in figuri o lunga perioada, cu gandu ca dupa ce se insoara scapa, ca nu mai conteaza.
Sigur si unele fete zic asta... so... care cum/pe cine nimereste.
Eo mi-as dori sa-mi imbunatatesc stilul de viata incat sa se reflecte si-n aspectul fizic, fara a-mi afecta sanatatea.
Astfel m-am apucat de alergat. In Baia Mare, pe terenul de atletism, de fiecare data cand am timp si chef pentru a da ture.
Sa va descriu putzin peisajul pentru ca, asta este deja a 2-a vara in care ma invart in cerc. E un teren de zgura, cu o pista de 400 de metri, 2 portiuni drepte de 100 metrii si 2 turnante care inchid "cercul" de cate 100 metri. In mijloc este multa iarba. La un capat este amenajat un spatiu pentru cei care arunca cu discul sau ceva de genu iar la celalalt o groapa de nisip pentru cei care sar in lungime. Imprejur multa verdeata.

Pentru ca toate lucrurile au o utilitate, terenul este utilizat de baimareni in special pentru a se bronza, si pentru a sta seara la o barfa.
Eo alerg in miezul zilei, sa ma bata soarele-n cap. Am eo preconceptiile mele despre rezultatele crescande in cazul alergatului pe soare, eventual si cu haine pe tine.

Azi m-am dus iar. Am fost prezent acolo la ora 3. Era un soare puternic, am privit in lung si-n lat terenul. Nu era nicio mishcare. Am dat de 2-3 ori din maini ca o morishca(cica m-am incalzit) si am inceput sa fug. Mi-am propus 10 ture, fara pauza(tot din superstitie).
Cum fac primii pasi, vad capetele cum ies din iarba. O ciurda de femei la plaja.
Nu m-am bucurat. Experienta ingrozitoare de anul trecut, m-a facut mai precaut de aceasta data. Am privit jur imprejur sa caut alte persoane. Era plin. De-a roata!

Incep cu 2 femei pe dreapta, imediat dupa shtart, cu nishte chilotzi trashi pe cap, ca sa nu le bata soarele. Cred ca barbatii lor au contract de exclusivitate.

Dupa vreo 20 metri, tot pe dreapta, o alta domnishoara, intinsa pe spate se brona pe moaca.

Pe stanga imediat, aparu un cur de tanti, care citea de zor. Era pe sistemul 2 in 1.

Pe turnanta n-aveam astfel de peisaje dar dupa primii 20 metri, un grup de 4 femei topless se ungeau agale pe stanga. De la distanta n-aratau rau... dar nici nu ma tenta sa ma apropiu.

Alergand mai departe, aproape de "finish", pe dreapta, in balarii, erau 2 grupuri. Unul individual, dintr-o baba topless, si ceva mai incolo alte 2 babe topless dar pudice, cand treceam se tzineau(le multzumesc pe aceasta cale) :))

Ce sa zic si eo acu, cu certitudine astea nu-s condintii pentru sport :))
Fugi ce fugi, dar cand nu mai ai unde sa te uitzi, ca tzatzele fac concurs cu burtihanu babelor care ajunge primu la genunchi, nu-i foarte placut.

Unele aveau o burta incat, daca ar avea un fluturash in aceeasi zona unde il are Daniela Crudu, cred ca s-ar pupa pe bot cu buricu.
Unele mai au si tupeul sa fuga p-acolo... sa o plesneasca tzatzele peste fatza, peste spate, sa se-mpiedice.
Itzi vine sa-tzi iei campii, nu alta. Ce-or face ele cu bronzu ?

Data viitoare cand merg si-si arata splendoarea, o sa le fac fara rushine poze. Doar la fuga ma duc... ca fug pe teren, sau pe strada spre mashina, e tot una :))

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Azi mi-am luat o palma !

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

funny weekend de Romania