Supravietzuitorul


;)) DA!!!! Am supravietzuit din Obsession.
Desi parerea mea despre purandeii sau matahalele din cluburile astea de fitze e adanc impamantenita. Oricata sala ar fi facut, oricat de tare au pieptu scos la inaintare, cand e vorba de bataie, de suferintza fizica, sunt primii care cedeaza.

Cu toate astea, betzi si cu femeia(aspiratoru cu aburi)dupa ei, nu reactioneaza prea calm si cumpatati, analizand riscurile si capacitatea lor de a face fatza situatiei. Amu nu le cer sa faca analiza SWOT si studii empirice dar totushi.

Femeia lor... dap. Despre asta e vorba. Era plin clubu de femei de tzi se taia respiratzia. Care de care mai fardata cu Stihl(drujbe si motopompe) si mai impopotzonata. Fuste mini, pe post de curea. Privelishti incantatoare.

Durerea mea nu era provocata de incapacitatea de-a le avea pe toate sau de fanteziile prea complicate pt a le pune-n practica. Si cand am intrat in club(treaz) si cand am plecat(rupt de beat) eram perfect lucid de bolovanii cu tzatze si cur care se perindau prin juru nostru.

Majoritatea nu sunt bune la nimic altceva decat de peisaj(adica nici sa respire n-ar trebui, ca sa fie peisajul placut).

Ma enervasem putin in seara respectiva, si cand am dat si de moimele alea... m-am apucat si le-am luat pe toate la bani maruntzi... Care cum venea, pleca... Cand aveam pauza, mergeam eo la vanatoare.

Prima victima. O tipa buna, picioare lungi, inalta, fardata cu acelasi Stihl(greble electrice si stropitori cu manivela). Tot poveshti poveshti poveshti la un pahar de cognac ea, vreo 2 de tequilla eu. La un moment-dat m-am uitat la ea, sand pe canapea si zic "Ce-i cu atâtea pături pe brută?" =)) Nu va pot descrie fatza. Ma mir ca n-am fost plesnit.

A 2-a. Tot faceam poze. In fatza mea se balanganea una cu cureaua peste cur. Imi vine ideea sa fac nishte poze printre picioarele ei. Prima poza a fost un eshec total. Se vedeau doar picioarele. A 2-a la fel. O trag putzin de maneca, se apleaca si-i spun : "te rog, craceshte-te un pic". :))
Iar a fost o surpriza pentru mine. A executat frumos operatzia, am facut pozele si gata treaba. Cred ca s-a simtzit ghidilata intre picioare de protonii de electricitate care se freaca prin bateriile aparatului ca statea foarte relaxata, balanganindu-se mai ushor decat pana la momentul respectiv.
Daca ea n-a zic nimic, si-a executat frumos, prietenul ei n-a fost de aceeasi parere. A strambat din nas si s-a uitat cu invidie la mine. Oare cand vrea el, ea nu-si deschide la fel de ushor picioarele?

A 3-a. Faceam poze sarbatoritului impreuna cu nishte prieteni de-ai lui. Era una langa ei care statea dejaba. Merg la ea : "faci o poza?". Repede : DA.
Ok.. ma exprimasem greshit. Repet "Pot sa iti fac o poza?". Repede : DA. Deja prietenii ei se uitau ciudat la mine, dar replica mea nu s-a lasat ashteptata: "Intinsa pe canapea la cei 3 in bratze". Repede : aaaa,haha, Nu!

Coate-n gura dansand si alea alea... nu se pun, ca au fost din gresheala. In caz ca ma intalnesc cu cei prezentzi si imi reamintesc si alte faze, va tzin la curent. Mai multe nu-mi amintesc. :)) Se mai taie firu cand intind coarda.

Oricum, ultima rautate a fost pe la 5 dimineata. Am mers in taxi cu Dorin, sa mergem spre casa. Ieshise si un grup de fete din club si am deschis geamu si-am urlat dupa ele ceva de genu "haidetzi fetelor ha ha ha ha"... glume d-astea.. de-alcoolic. :))
Refuzu a fost evident. Asha ca taximetristu a pornit sa plece. Incepuse discutzia despre figurile fetelor... ca n-au acceptat ca era logan.. ca daca erai cu ceva limuzina una doua sarea pe tine si alea alea... Shoferu tot aproba. Replica mea plina de seriozitate l-a privit strict pe shofer: "Dar tu cu ce-ai greshit de-ai ajuns shofer?" =))
Este a 2-a oara cand Dorin e pe punctu de-a fi dat jos din mashina din cauza mea.
Dar, surpriza. Cuvintele mele nu l-au enervat, nu l-au deranjat in modul in care ar fi fost de ashteptat.

Cu toate ca eram rupt in gura, ca un porc mexican, lat pe bancheta din spate, baiatul de la volan a inceput sa-mi dea explicatii : "Eu nu lucrez numai de putzin timp pe taxi. Shtii, eu am lucrat in italia si in spania. Am casa mea."

Justificarile lui m-au pus pe ganduri. Duminica dupa ce ne-am trezit am ras cu lacrimi despre amintirile(putzine si confuze) pe care le aveam dar faza cu shoferul a fost la ordinea zilei : "Da tu cu ce-ai greshit de-ai ajuns taximetrist?"
Nu-mi explic rautatea cu care am judecat lucrurile la momentul respectiv, in ultimele luni, in ultimul timp. Credeam ca sunt altfel, mai implicat in rezolvarea problemelor dar se pare ca perceptia este alta.

Legat de femei, revin. M-am facut misogin rau de tot:D La fel de misogin ca japonezii :))

P.S. 1 : Bine ca n-am facut declaratzii de dragoste la cat de bat am fost=))
P.S. 2 : Duminica am pornit spre Baia Mare, iar autocarul cu care am mers se oprea prin toate satele de pe ruta Cluj Napoca - Baia Mare. Chiar si din satele de pe varf de munte, uitate de soarta, au urcat fete mult mai dragutze si mai frumos aranjate si cu un limbaj de 100 de ori mai ingrijit decat cele pe care le-am intalnit in Obsession. (ma refer la alea care au flotant in Obsession... ca unii merg din cand in cand sa se distreze)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Azi mi-am luat o palma !

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

funny weekend de Romania