Big Boom in the town !

:)) Dap... La parterul casei in care locuiesc are un Pakistanez restaurant. :)) El se ocupa de noi cat timp manageru casei nu e prin zona sau ceva. Defapt pana-n prezent n-am vazut managerul dar urmeaza.

Ne-am gandit noi sa mergem intr-o zi pana intr-un oras vecin sa ne depunem actele pentru Social Sicurity Number si fiind foarte departe(cam 30 de mile) ne-am pus bine pe langa Paki sa ne duca el cu mashina lui.

Am negociat pretzul, atat cat ma pricep si urmatoarea zi la 7 30 urma sa plecam.
A fost punctual. A venit cu nevasta-sa. In fine, mashina era mare, ceva Honda dar prin Europa n-am vazut modelul. Ne-am imbarcat si-am plecat.

Totu bine si frumos, am ajuns primii, ne-am depus actele... totu in regula... si-am crezut ca pornim spre casa :))

El s-a gandit sa ne duca pe la el pe-acasa sa ne prezinte pruncii lui si alte alea alea. Cu o seara inainte ne-am certat cu el(ca reprezentant al managerului) ca in casa in care urma sa ne mutam era mizerie de nedescris si fetele nu vroiau sa se mute acolo.

Despre faimoasa mutare scriu maine :))

So... am mers la el acasa. Fetele rapid si-au pus fatza de plapuma pe cap, cum e stilu pe la ei. Ne-o pufnit rasu pe totzi cand am vazut-o pe masa lu Paki, jur ca semana cu Cleopatra... cu tzoale d-alea de atarna dupa ea... cu urechile ieshite de dupa esharfa... :))

Ne-o servit cu ceva placinta cu sirop de rashina sau draq shtie ce era si cand sa plecam ne-a dat cate-o cana cu ceai clocotit la fiecare. N-am putut sa-l bem pe loc asha ca l-am luat cu noi in mashina.

Faza comica la vizita lor a fost ca Sandy tot incerca sa foloseasca in engleza expresii ca prin Romania gen : "You shouldn't bring them"... sau "You should not make them for us" ... iar reactia pakistanezei era : "nu? ok..." si dadea sa plece cu ele =))))) Pana la urma ziceam ceilaltzi.. ca ok ok.. good.. si d-alea :))

Am parasit casa cu ceaiu in mana, ne-am urcat in mashina... aici toate mashinile au cutie automata... deci prin viteza si cand dau cu spatele... Isi ia Paki avant si cand ii pushca una la o dubitza... :)) tat de-un ceai era prin mashian=))

Se da jos, ii pushca un picior la mashina lui... se urca.. si pleacam iar...

Noi totzi eram shocatzi : waw !! asta nu anuntza politzia... draq ne-or aresta :))
In drum spre casa s-a oprit la o banca si cand am ramas doar cu nevasta-sa am intrebat-o dc n-a anuntzat politia.. si cum se face pe aici la accidentele mici.

Cik nu se anunta politia... ca au asigurare... si daca nu le convine noua forma a mashinii, se duc si-o repara:)) Un amanunt important inainte de-a porni de-acasa ar fi fost ca : "This week I drive my man's car and I make big boom in the town! si cu un zambet larg pe buze : police come this time !" :)))

M-am bucurat nespus.

P.S. : Am sa pun niste poze pe care le-am primit pe mail...
Ar fi vorba chiar despre un autobuz din Pakistan si inca unul din Japonia. E o mica diferentza intre ele... va las pe voi sa descoperitzi care ! :))
Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Azi mi-am luat o palma !

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

funny weekend de Romania