Bus boy on duty!


Ha Ha Ha ! :)) Se zice ca de maine sunt J-1 Visa worker :)) La ora 5 dupa-masa... adik tot 12 noaptea in Romania imi incep munca.

Am bagat toceala intensiv zilele astea sa retzin un meniu cu o gramada de preparate din fructe de mare gen : Shripm, Lobster, Crabs, Alaskan King Crab, Crab Clawster, Snow Crab Legs si alte nebunii.

N-am gasit nicio legatura, nicio nation combination ca sa retzin si eo si sa zic din cap all that seafood platters.

Azi am fost la interviu. Angajatorul mi-a pus intrebari dintre cele mai neasteptate si m-am descurcat foarte mishto. Pana la urma verdictul a fost ca incep lucru de maine, dar nu ca ospatar, cum sa zicem ca toata lumea ar vrea deci inclusiv eu, ci ca Bus Boy! :))

Voi debarasa mesele si voi ajuta ospatarii. Asta e teoretic, ca poate ma pune sa spal buda... si sunt pregatit. Ce mai... voi depunde un intens efort intelectual. Sper sa nu-mi pushte capu.

Dupa interviu, am mers toti sa ne cumparam tricoul si pantalonii cu care trebuie sa ne prezentam la munca. M-am bucurat iar, ca tricoul meu e roshu, la fel cu adidashii si se asorteaza foarte tare. Ma simt bine in echipament.

Can m-am uitat mai bine, inafara de sigla de la Hooper's Crab House, pe spate scrie : BUS BOY!

Am cautat tricou cu Bus Gril... n-am gasit... asha ca mi-am dat seama ca am invatzat meniu degeaba atata amar de vreme. Cat timp nu e aglomerata statiunea si n-au nevoie de atatia ospatari, destinul meu era demult scris in cartea mare. I'll be a bus boy.

Vom vedea ce si cum va fi. Sunt foarte incantat de job. Maine nu ma voi mai plictisi de moarte nu voi mai lenevi si alte alea alea :)) Si ce e mai important, voi cashtiga bani :)) Credetzi ca-mi sclipesc ochii ? :)) S-ar putea :D

P.S. : sa va zic bancu zilei de la Sandy :
Cik un ssserpishor o roaga pe prietena lui... "te rrrrog sssspune-mi un cuvant porcos"
Serpishica : "sSsssssula"
Sherpishoru : "sssspune cu P"
Sherpishica : "Ssssupa"

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Azi mi-am luat o palma !

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

funny weekend de Romania