Mai mare !


M-am intors cu bine acasa. Ziceam ca merg la ultimul examen din Bucuresti. Intre timp planurile s-au diversificat, si sambata dupa-masa, dupa examenul propriu-zis, am dat o fuga pana la Costinesti.

Am pornit vineri dupa-masa din Baia Mare impreuna cu Raluca, colega la facultate iar din Cluj Napoca am mai adaugat 2 cai frumoshi la carutza. Toti eram pregatiti si pusi pe fapte mari.

Ca sa fim echipa completa, pana la Sibiu a venit si d-nshoara Georgiana cu noi, urmand s-o luam la intoarcere.

Nu shtiu cum am facut sau nu socotelile, dar am ajuns in Bucureshti dimineata la 4. Claie peste gramada, ne-am pus la somn, in mirobolanta mashina. Mihai n-avea chef de dormit, era cel mai fresh. El a facut dansul ploii in jurul mashinii.

Eram parcatzi pe Dorobantzi si dormeam ca puradeii lui Mailat. Geamurile aburite iar noi care de care mai stramb.

Stiam ca examenu e la ora 10:30... pana la urma a fost la ora 13:30. :))
Ca sa fie totul in regula si sa nu pierdem vremea degeaba, am mers sa mancam. Am ales KFC din gara de nord ca ala era sigur deschis la ora aia. Am bagat fiecare cate-o portzie de Crispy strips 8 si eram ca broscoii pe mal. Si ce vorbeam, vorbeam din gat.

Casa ne revenim, am mers in Herastrau si am dat la vasle pe lac. Cred ca mi-am uitat buletinul la debarcadier :)) Sper ca nu. O sa-l caut prin bagaje :D(la inceputul anului trecut mi l-am uitat intr-o banca, tot in Bucureshti. Am umblat dupa el pana mi-au sarit ochii)
Voinici voioshi ne-am intors in pas grabit in Romana si am dat examenul. Am stat 30 de minute. Am facut 2 subiecte care totalizau 60 de puncte.

Am ieshit repede afara si era o ploaie dementa. Am strigat iar gruparea si dupa ce s-a mai alaturat un pioner, am mers in foramtzie de 5 spre Costineshti.

Baia Mare - furtuna. Cluj Napoca - furtuna. Bucuresti - furtuna. Care erau shansele ca la costineshti sa fie soare? :)) In mintea noastra 0.
Am ajuns la costineshti in vreo 3 ore si am luat-o la fuga spre plaja...

Ne-am gasit un loc de cazare ft. mishto, in apropierea colibei in care am stat anul trecut. Seara am inceput-o bine, cu cate-un pahar de Bistosh Vodka(Vodka Absolut 1l) pt fiecare. Am jucat boltz si cartzi pana am terminat-o.

Unul dintre cele 3 obiective majore propuse pentru weekendul acesta era indeplinit : Bautura, Baie in mare si o shaorma :))

Era inainte de miezul noptzii, asha ca ne-am hotarat sa mergem la rasarit la 5 dimineata. Am pus ceasul de pe tel sa sune la 05:15 dar ceasul meu biologic este mult mai exact. la ora 05:05 m-a trezit si am ieshit pe terasa. Problema era ca soarele rasarise deja si se vedeau in larg norii care acopereau rasaritul.

Am vrut sa ne culcam inapoi dar nu prea aveam nicio shansa sa adormim.
La 9 dimineata, printre primii ne facem aparitia pe plaja. Un vant incredibil. Am crezut ca inghetzam. Dardaiam care mai de care.

Am stat si la plaja, am facut si baie si ne-am ars cu soarele.
Totul e bine cand se termina cu bine. Funny moments. A fost supper din punctul meu de vedere.

Duminica la 5 dupa-masa ne-am oprit si-n Eforie Sud pentru a indeplini cea de-a 3-a dorintza: shaorma. Costineshtiul era un fel de sat parasit. Fara turishti si fara magazine/shaormarii :))

Luni la 8 30 dimineta trebuia sa-mi prezint lucrarea de practica impreuna cu colegii. Duminica sera eo si Raluca eram inca in Cosntanta. Dupa o noapte de vis(tit tit, vum vum) am ajuns la 8:31 in fatza facultatii cu proiectele pregatite.

Prezentarea a fost de vis. Nu ne-au spus nota, dar avem certitudinea ca e 10 :)) :P

Maine va povestesc despre Eros Show :)) Cum sa vezi parisu si sa ramai cu ochii-n soare:)))

P.S. : poza e specifica pentru Romania. Ma uit la ea si ma jur ca nu mai manc shaorma cat traiesc=))
P.S. 2 : dupa ce-am ajuns la mare, am auzit povestea deosebita cum ca in uleiu de la Crispy strips fac pipi angajatzii :))
P.S. 3 : ca sa ne pice bine si shaorma, am zis si povestea cu sperma din shaormaria din Dristor :))

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Azi mi-am luat o palma !

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

funny weekend de Romania