my land of choice :))

Am ales sa merg ca sclav in america pentru 3 luni de zile si uite ca toate stelele s-au invartit in asha hal incat sa primesc si viza.
Curand imi voi lua zborul spre minunatele pajishti ale Marylandului si ma voi balaci in valurile oceanului.
Am fost foarte inspirat cand m-am decis ca e cazul sa plec. Nu shtiu daca se terminase martie sau daca am fost pacalit de aprilie dar din 3 puncte de vedere cred ca ma invidiatzi si stiti c-am facut cea mai buna alegere :
1. Prmul lucru ar fi vestita criza financiara. Versurile dintr-un cantec pe care l-am auzit la Ada Milea erau geniale : "nu mi se pare cinstit sa ma las biciuit fara sa fiu platit"... Oare de ce n-am ascultat-o pe Ada inainte? :))
2. Avionashul dragalashul Rio - Paris care tocmai s-a prabushit, pasageri care inca mai fac pluta prin oceanul in care mi-am propus sa ma balacesc eo prin america lu peshte. Am gasit si 2 poze... cik sunt din avion, in timp ce se dezintegra si se pregatea de-un dush rece. No comment.


3. Pandemia lui papura voda se apropie. Am o teorie intreaga despre Gripa Porcina. Poate m-a atras subiectu si datorita nick-ului mai mult sau mai putzin cunoscut de unii si de altzii : "porcushorul".
Nu v-o prezint acuma, dar imi place c-a aparut si-o noua moda pe aeroporturile din lume. Cred c-o sa-mi confectionez si eu un astfel de poster pe moaca mea.
Comentarii

 1. Sa ai drum bun, dragul meu! O sa iti simt lipsa, insa cred cu tarie ca asta va fi cea mai frumoasa vara din viata ta. Te pup mult si cu drag.
  Prietena ta, Scoobytza

  RăspundețiȘtergere
 2. cred ca glumeai cu pozele, stii ca sunt din ”Lost” nu?

  RăspundețiȘtergere
 3. aflasem la un moment-dat dupa ce le-am pus... oricum era "No comment" pt ca nu ma "impresionau" pt ca nu le credeam.

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

hai sa comentam cu tupeu :)) - toti au dreptul sa-si expuna parerile si opiniile ! Feel Free!
join my facebook :D

Postări populare de pe acest blog

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

Azi mi-am luat o palma !

funny weekend de Romania