Primii pashi spre "No man's land"

:)) "Here is the no man's land!" a fost exclamatia unui domn mai batranel dintr-o statie de bus a 5-a in care ne aflam pentru a ajunge la destinatie. Se pare ca era foarte nervos... avea si motive... dar subiectul era pe placul nostru, pentru ca experienta lui tocmai am avut-o si noi.

Am aterizat pe New York Kennedy Airport la ora 5 fara 20 miercuri dupa-masa. Dar pana a parcat avionul, pana ne-a inregistrat pana flori si maturi, s-a facut ora 7 seara. Nu era nimic de facut in aeroport, si trebuia sa mergem in oras, in principiu la gara, pentru a cauta un autocar spre Ocean City. Cel mai comod era ca din Gara principala sa luam joi dimineata un atuocar pana-n Ocean City - end of the story.

Nope... Ne-a abordat un negrotel si s-a oferit sa ne duca in orash. Daca la metrou, totzi 6(Eu, Oana, Raluca, Denisa, Alina si Ruxy) am fi platit vreo 60 dolari, dupa o nemaipomenita negociere cu femeile amintite mai sus, baiatu ne-a dus cu 65$ si ne-a facut un tur de Manhattan cu un Lincon imens, tipic american, dar deosebit pentru un taxi. Era negru cu geamuri fumurii si perfect pentru o plimbare.

Ne-am parcat bagajele prin gara si pe rand, 3 cate 3, am mers la o plimbare pe Broadway. Cladirile sunt impresionante si oboseala s-a cam diluat cand am inceput sa luam aer de pe bulevardul vedetismelor.

Drumul impreuna cu 5 fete mi s-a terminat, pentru ca a trebuit sa ne despartim. Raluca si Oana trebuiau sa plece spre George Lake iar noi spre Ocean City. Autocare spre George Lake au fost abia a 2-a zi la 10 dimineata... penru noi tot a 2-a zi dar la 8 dimineata.

Asta daca nu gasisem eu o ruta alternativa acasa :)) HAHA ! :>
Conform planului meu, la 11 45 seara aveam autocar spre primul orash in care trebuia sa ajungem "Cape May". Asha ca am ales varianta aceasta.
Am plecat din new york, bucuroshi ca avem unde sta relax, pe scaune comode, intr-un autocar pentru macar cateva ore.

Surpriza! Autocarul nu mergea pana in Cape May, ci doar pana in Atlantic City.
Bun.. la 2 noaptea am ajuns in Atlantic City si imensele consructii care ni s-au aratat la intrare ne-au lasat cu gura cascata. Am pierdut vremea pe acolo vreo 40 de minue si un alt autocar a venit si ne-a imbarcat.

Am mers spre Cape May. In Wildwood shoferul a vrut sa ne dea jos.. credea ca nu are niciun pasager pana in Cape May. Apoi si-a dat seama ca nu va calatori singur pana la ultima lui statie si ca il vom insoti.
In cape may, i-am spus planul nostru : Vrem sa mergem spre Port, sa luam Ferryboat-ul pana in Lewys si de acolo un alt autocar pana in Ocean City.
A facut o fatza speriata. Pana la port sunt vreo 8 mile. Cu atatea bagaje nu puteam merge pe jos.

Ne-a dus el pana in apropiere si s-a oprit chiar daca nu era statie... ne-a mai ramas vreo 2 mile.
LA 4 dimineata, pe un drum care semana cu autostrada, fara trotuar, noi cu bagaje ne plimbam pe banda de urgentza.
A venit si ploaia.. marunta la inceput... furtuna de-a dreptul pe parcurs. Ne grabeam sa ajungem la ora 6 30 in port... conform programului de pe net, care-l aveam de acasa, asa stiam ca pleaca primul vaporash.
Am ajuns la timp, dar primul vaporas urma sa plece doar la 7 30 asa ca am mai pierdut o ora prin port...
Pe vapor am dormit ca nishte boschetari, de altfel ca tot drumul prin autocare...
Am ajuns in Lewys. Nu era autobuz spre Ocean City pentru ca portul e departe de oras. Din gara orasului ar fi fost un bus.
Am mai stat 2 ore in port pana a venit un bus cu care am mers pana-n oras.
In oras tocmai pierdusem busul care mergea spre Ocean city si am mai stat vreo 2 ore in statia de autobuz pe o ploaie torentiala si un frig de nedescris. La 12 20 am pornit spre ultima destinatie.

Surpriza... si autobuzul asta ne-a lasat la draq in praznic... in capatul orasului. la 144th street. adik la 150 departare de strada pe care stam noi. Am luat alt autobuz vreo 30 de minute si in sfarshit am ajuns acasa.

So... aventura incepe :D :>

Comentarii

Trimiteți un comentariu

hai sa comentam cu tupeu :)) - toti au dreptul sa-si expuna parerile si opiniile ! Feel Free!
join my facebook :D

Postări populare de pe acest blog

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

Azi mi-am luat o palma !

funny weekend de Romania