Scrum maker


Cu sigurantza sunt un bucatar desavarshit de aceea cand prind ocazia, ma dau in spectacol.
Ma pricep la facut sandwich-uri:)) Ieri dupa ce-am mers acasa mi-am facut unul si vazand cat de apetisant e, m-a rugat mama sa-i pregatesc si ei unul. De obicei le bag la prajit si le tocanesc in wandwich maker sa fie clara treaba.

Faza faina e ca dupa ce-am papat bine ce-am preparat, l-am pus la prajit inca unul. Ca sa-mi pice al meu bine, m-am dus la mine in camera si-am tras un pui de somn 2 ore.
Am coborat linishtit iar in bucatarie, si m-am pus frumos la papat inghetzata si ma uitam la televizor : la Cireasha de pe tort :))

Imi placea emisiunea si chiar m-am apucat de visat... ca daca ash fi si eo acolo sigur m-ash descurca mai bine, c-ash prepara nishte mancare dupa retzete sofisticate de pe internet, asha cum am gatit la Valcea acasa la Scooby impreuna cu ea si Cristina nishte "profiteroale" delicioase:))

Tot visam eo, tot visam, si pe nas trageam un aer de friptura. Nu shtiam de unde vine mirosul, ma gandeam c-a pus mama ceva la cuptor. Pe la sf emisiunii m-am pus in mishcare si facand un tur de onoare am vazut sandwich-maker-u in priza pornit si fumegand.

L-am deschis si nu vretzi sa shtitzi ce-am gasit acolo dupa 2 ore de prajales :))

L-am pus frumos pe-o farfurie si l-am lasat pana a venit mama in casa. Nu am stat sa-i vad reactia dar sunt convins ca scrumul frumos asezonat pe farfurie i-a tras cu ochiul.

P.S. : m-am gandit ca nu face nimanui placere o poza scrum, asha ca m-am postat pe mine cu shortz de gospodina. poza e de vara trecuta de cand am experimentat prajitura profiterol de care va vorbeam.

P.S. 2: avand in vedere vasta mea experientza in d-ale culinaritului, puteti incerca cu incredere si fursecurile, prajiturile, patiseria si painea de la Andana Pan :))

Comentarii

Trimiteți un comentariu

hai sa comentam cu tupeu :)) - toti au dreptul sa-si expuna parerile si opiniile ! Feel Free!
join my facebook :D

Postări populare de pe acest blog

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

Azi mi-am luat o palma !

funny weekend de Romania