Talbot street world


Incepe distractia ! Lucrurile se indreapta din ce in ce spre mai bine. Luni seara ne-am mutat.

Dupa minunata excursie din New York pana-n Ocean City ne-am dus direct la casa in care urma sa stam. Stiam ca primele cateva zile vom locui intr-o camera mai mica, mai inghesuita, etc, etc.

Am ajuns aici si n-am gasit pe nimeni acasa. Erau niste Surferi dar nu stiau nici pe ce lume se afla deci nici sa ne zica unde sa mergem cu cine sa vorbim, etc.

Pana la urma l-am intalnit pe Pakistanez care avea chelile de la "camera" unde urma sa stam. Nu stiu cum sa descriu dar beci e mult zic. Pivnitza. Coliba. Ceva de genu.
Partea buna e ca am incaput totzi 4 in ea. In rest... o bezna permanenta. Aveam un singur geam, o buda langa bucatarie. La buda n-am avut usha... dar e furmos trasa o perdea.
Nush... cand eram acolo sus si fetele erau in casa, imi dadea o senzatie d-aia de spovedanie.
Gongi, panza de paianjen si poate si ceva pui de spidergongi.
Din primii bani ne gandeam sa cumparam o usha la baie :))

Apoi intr-o zi Alina a venit cu ideea geniala sa acoperim si singuru geam pe care-l avem... ca... e fix la rasarit si cum dorm in camera cu geam tot timpul ma trezesc la 6-7 si ele vor sa doarma mai mult. :)) Doar ideea ca si singuru geam pe care-l avem vrem sa-l acoperim ne-a facut sa radem vreo 2 zile :))

Singuru lucru care ne tzinea acolo era ideea ca e gratis.
Duminica seara, cand am fost sa negociez cu Paki plecarea in Salibury mi-a zis ca ne putem muta sus. Nu mai vroiam. Tot ii ziceam ca noi nu... numa saptamana viitaore ca e bine aici...
Pana la urma n-am avut de ales.. ne-am facut bagajele si am urcat in camerele noastre. Cand am ajuns acolo era un dezastru total. Bautura peste tot, imbibata in paturi, pe peretzi, prin bucatarie.
Firma de curatzenie a facut curat, a facut o poza la casa si-a trimis-o la manager. In poza totul parea perfect, dar acolo nu era de respirat aerul.
Am mai dormit o noapte in beci.

Intre timp nevasta pakistanezului a spalat pe jos si pe sus si a facut sa miroasa frumos si era atat de fericita ca ne mutam pana la urma acolo in casa aia ca se bucura ca un coptil de 2 ani. :))

Pun poze si de sus din casa si din beci. Prin bucatarie sunt inshirate toate sticlele cu bautura pe care le-au lasat surferii.

Incet incet casa incepe sa se umple si un miros de party adie ushor pe la geamurile casei.

Primu a fost Ahmet, care a venit martzi. Joi a venit Renatte. Vineri Ioana si azi Cipri.

Mai avem locuri in casa. Am pus si afishe in engleza, germana si romana.
Ne gandeam chiar sa facem un fel de Turnu Babilon dar nici asha nu e prea bine.

Aseara am fost sa mancam la Biserica de langa noi. In fiecare vineri si luni dau de mancare si de baut (ceai, apa si alea alea). Ne-am facut si noi legitimatzii de oameni amaratzi... si... mergem sa mancam.

Faza funny a fost ca la sfarshit a venit o bucatareasa cu un sac de paine(paine in adevaratul sens al cuvantului, nu porcarii de prin supermarket-uri) si ne-a rugat, ne-a implorat sa le luam acasa.

Fiind din ce in ce mai multzi in casa, evident ca le-am luat intr-o secunda. Atata ne-o multzumit.. atata s-o bucurat... :)) incat data viitoare o sa mergem noi sa-i cerem :))))))

Ea ne-a explicat ca daca nu dau toata painea cat o primesc ca donatzie, trebe s-o manance... si e cam satula... si d-aia ne implora s-o luam noi acasa :)))

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

Azi mi-am luat o palma !

funny weekend de Romania