votatzi cioara de pe gard !DA ! Ar fi mishto sa mergi la vot si sa ai pe cine vota. Ideal ar fi ca sa mergi acolo si sa vrei sa votezi mai multzi pentru ca sunt asha de buni incat chiar vrei sa intre mai multzi in parlament.

Eo n-o sa merg la vot pentru ca mi-am pierdut buletinul saptamana trecuta. Cu sigurantza ash fi mers. Am lipsit o singura data, cand s-a votat pentru primaria Baia Mare. Atunci eram la Bucureshti in sesiune. (Shtiu ca s-a dat liber elevilor sa mearga acasa si li s-a decontat biletul de tren si alte vrajeli dar, cum eo sunt la ID facem orele fix vineri, sambata si duminica si oricum nu e obligatorie prezentza. Eu merg aproape la toate orele pentru ca altfel e foarte greu sa pricep ceva si e chiar dificil in sesiune sa itzi iei examenele.)

Cel mai funny lucru pe care l-am aflat a fost in timp ce discutam cu un fost coleg de clasa. Ii explicam teoria mea, conform careia merg si votez cu cel mai anonim de pe listele respective. Gen : PIN sau alte partide care intre timp chiar au disparut :))

Replica m-a dat gata : Si eo fac la fel ! Ultima data am votat cu Partida Romilor =)))))) Tot respectul meu ! La asta nu m-ash fi gandit inainte ! :)) :> dar urmeaza:)) Cred ca il votez pe Nati Meir preshedinte =))))))))) =))))))) (asta in primul tur.. in al 2-lea daca va fi, ne mai gandim) :))))) E funny si cu porcariile astea de alegeri.
In cel mai rau caz ma duc si atata dau cu shtampila aia de masa pana i se termina tushu, ma duc si o tushez si iar dau acolo cu ea pana rup masa =))

P.S. 1 : filmu asta mi se pare genial... va rog sa va comportatzi identic la sectia de votare... doar nu s-au chletuit 15 milioane de euro(din banii noshtrii) degeaba. :P
P.S. 2 : un prof din bucu ne cita pe cineva cred cand spunea ca : Democratzia e situatia in care, in larg pe ocean, intr-o barca 2 lupi si o oaie voteaza ce vor manca la pranz.

Comentarii

 1. offtopic:
  daca esti prin zona te astept cu drag vineri, 12 iunie, de la ora 12.00, la biblioteca judeteana petre dulfu din baia mare, la o dubla lansare de carte, in prezenta autorilor
  indicii anatomice - oana stoica mujea
  blestemul manuscrisului - bogdan hrib
  iar daca iti gasesti un pic de timp sa scrii si la tine pe blog despre eveniment, o sa pui o, vorba aia, caramida intru propovaduirea culturii :)
  te astept

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

hai sa comentam cu tupeu :)) - toti au dreptul sa-si expuna parerile si opiniile ! Feel Free!
join my facebook :D

Postări populare de pe acest blog

Azi mi-am luat o palma !

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

funny weekend de Romania