Amusement & Thematic Park : Epoca de piatra


Avem aici in capatul statziunii un fel de parkuletz de distractii, cu Mountain Russe se alte vrajeli d-astea de smuls inima din loc.

Zilele trecute au venit pe la noi niste prieteni din Constanta care lucreaza acolo si cu legitimatia de serviciu au acces gratuit ei impreuna cu altzi prieteni asa ca ne-am incolonat frumos inca 5 prunci din casutza cu povesti si ne-am dus sa ne destrabalam.

E un amarat de parc cu vreo 3 chestii de te baga in mormant dar am crezut ca nu mai scap cu viatza. Tot am planuri ca la sfarsitul verii merg la cele 2 parkuri mari spre care se organizeaza excursii Six Flags si Busch Garden dar acu nu shtiu daca are rost.

Adevarul e ca parcul de langa noi e vai si amar de el. Are aparaturi functionale din 1800 si ceva:)) Cei care s-au dat pe toate spun ca nu senzatzia creata de aparat in sine e scarry ci sunetele pe care le scot fiarele ruginite si indoite:))

Eo m-am dat pe vreo 2 d-astea nebune si apoi m-am calmat. M-am dus la labirintul cu oglinzi, la ceva porcarioare de trasee pt copii mici si cu mashinutzele electrice. La sfarsit ne-am dat tozi pe o buburuza care se invarte aiurea si am urlat pana am ragushit. :))

Pe celelalte nu puteam urla chiar asha tare ca mi s-a umplut gura cu aer :)) eram ca-n oglinzi bombate:))

O singura chestie mai este pe care sigur o sa ma dau, si careia o sa-i acord un articol intreg pe blog, asta in cazul in care nu se desprnde bila si zbor pana pe luna :))

Comentarii

  1. Pana la urma n-am mai fost la niciun park de distractii in State... dar m-am dat pe nishte nebunii cum ar fi Rollercoasteru din jurul hotelului New York New York din Las Vegas, am sarit cu parashuta si... n-am dus deloc lipsa parcurilor :))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

hai sa comentam cu tupeu :)) - toti au dreptul sa-si expuna parerile si opiniile ! Feel Free!
join my facebook :D

Postări populare de pe acest blog

Azi mi-am luat o palma !

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

funny weekend de Romania