ce-i cu tine, dulceatza?


Mda... in sfarshit am si eo chef de scris... dimineaa la 8 dupa ce-am lucrat pana la 2 si am intrat in casa la 3 dimineata ca totzi dormeau si-au lasat usha inchisa...
Era sa le sparg geamurile :))

Am venit prin America lu peshte prajit in principiu sa lucru ca un negru pe plantatzie si nici bine n-am ajuns c-am luat-o totzi la fuga spre ocean.

Chiar va povesteam ce mare diferenta mi se pare intre ocean si mare, cat de puternice sunt valurile pe aici si ca apa merita tot respectul.

Toate bune si frumoase, dar de la atata distractie am uitat sa-mi pun o intrebare esentziala : De ce pushca mea numai eu port slip ? :)) Nu e nimic ciudat prin Europa sa porti slip si te uiti cam cash cand vezi o gloata de oameni ca fac baie aproape imbracatzi.

Nebunii, urlete, sarituri, tot ce vrei si nu vrei pana intr-o zi cand am mers la plaja cu un prieten pe care l-am intalnit pe aici. Vine in fiecare vara la munca in America si cam shtie care-i mersul lucrurilor.

"Adriene, nu tzi se pare ca eshti cam singuru care poarta slip ?" Ma uit in jur... chiar nu mai era nimeni. "In Miami sunt 2 strazi in care toata lumea poarta d-ashtia... dar shtii de ce? :))". :D Incepea sa-mi pice fisa...

Faza era ca pe aici sunt cateva conceptzii de genu ca slip, pantaloni d-ashtia scurtzi si mulatzi poarta doar barbatzii pe invers. Pe plaja fetele n-au voie topless sau cu tanga si chiar ca nu incalca nimeni regulile astea.

Ma uitam in jur sa vad cum ma priveshte lumea... ce moace au :)) Nush ce sa zic... ma lasau rece si mi se cam falfaia de ei dar pana la urma am mers si mi-am luat costum de baie american :))

Zici ca-s eschimosh si fac baie cu shuba pe mine. Mai trebe sa treaca o vreme sa imi placa cu pantaloni peste genunchi la inot.

Am pus poze before and after(faza s-a petrecut de cateva zile bune, deci nu-s foarte recente pozele) :)) Oricum nu pot merge la plaja cu un singur pantalon deci dupa ce ma satur de capu de mor o sa-mi iau ceva floricele pe campii dar oare cu o blana cum ar fi sa fac baie ? :)) Ash fi vanjos, nu ?:)))))

P.S. : Scuzatzi-mi abdomenul de invidiat. :)) Lucrez la asta...

Comentarii

Trimiteți un comentariu

hai sa comentam cu tupeu :)) - toti au dreptul sa-si expuna parerile si opiniile ! Feel Free!
join my facebook :D

Postări populare de pe acest blog

Azi mi-am luat o palma !

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

funny weekend de Romania