Cere si tzi se va da

Faceam zilele trecute mishto de tornadele din Ocean City.

Ori am cobit ori asa mi-i norocul...

Restaurantul la care lucrez mai are inca un pui de restaurant, foarte mishto, facut pe apa, cu 2 barci amenajate ca restaurant langa. Inauntru e bucataria, steam room-ul(unde lucrez eu), un sport bar(un bar obishnuit cu multe televizoare fiecare pe un canal cu alt sport), si sala de mese pentru pranz si cina.

De obicei programul e de la 2 pm la 12 noaptea. Azi am mers spre job plictisit, obosit sau ceva de genu dar mi-a trecut repede.

Dupa vreo ora de frecat buha, de fiert porumb, crabi si ciorba... de spalat vase si curatzat mesele... a inceput o ploaie...

Tunete, fulgere, ploaie torentiala... toate geamurile inchise, agitatie, sa organizam totul incat clientilor sa nu li se para inconfortabila situatia creata de ploaie.

Nishte moshi stateau la TV, ruptzi in gura.

Si afara ploua ploua... :)) E nevoie de gheata. Imi iau caruciorul pentru gheatza, lazile si plec pe mal sa aduc gheatza...

La intoarcere, inainte cu 2 pasi sa intru pe restaurant, un fulger trece prin fatza ochilor si se opreshte direct in acoperishul de la barcutza. :))
Hostesa urla ca disperata... clientzii incep si ei... moshii de la bar admira artificiile si sarbatoresc:))

Nu tu computere, nu tu becuri, nu tu muzica, nu tu nimic. Toata lumea intreba in stanga si-n dreapta : "u're ok ? Sure? o my good!"

Eo si colegu fuga in jurul restaurantului sa ne uitam daca n-a luat foc. Prin statie totul s-a anuntat la baza si-au venit managerii de sus, sa incercam sa repunem restaurantul in functiune.

Trebuia sa ca comportam ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.
Un client vrea Crabi Colosali. Ashtia se fierb doar pe mal... asha ca m-am dus prin potopu ala de ploaie si am adus Crabi Colosali.

Ne-am apucat de prostit. Saci de gunoi pe cap, am scos mainile, poze prin ploaie, cu clientzii, etc.

In timp ce managerii resuscitau restaurantul, un traznet a lovit chiar sub noi, in apa.
Instantaneu totzi cei care eram in picioare, am simtzit un mic shoc si aproape ca am ingenunchiat. :))

Atunci shefu a zis ca inchidem si distractia s-a terminat. Tornada adevarata n-a venit... dar... nu mai sunt curios de cum arata daca ploaia care "prevesteshte" tornada e ca asta de azi.

Ne-a zis managerul ca totul a fost surprins si pe camerele de filmat si sper sa am si eu acces la inregistrari.

Chiar le vreau... ca in loc sa-mi vad de treaba mea intr-o vizita pe la iubita mea din New York (Statuia libertatzii).. am bagat ca un negru la canal.

Sper sa fac rost si de pozele cu colegii imbracatzi in tot felu de saci.


P.S. : dupa experientza de azi, chiar daca a fost la propriu ingrozitoare m-am ales cu ceva : pot trage concluzia ca pe ploaie, americanii mananca de 10 ori mai multa supa/ciorba decat intr-o zi obishnuita :)))))

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Azi mi-am luat o palma !

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

funny weekend de Romania