Distilerie

Am fost zilele trecute la nishte prunci americani, venitzi in Ocean City pentru summer job.

Primu lucru care mi-o venit in minte a fost : "WTF aici e mai rau ca intr-o distilerie". Cred ca si la robinet le curge bere sau vodka.
Ierburi si tot felu de porcarii gen Bong si Narghilea erau pretutindeni. Chiar cand am ajuns eu Davin si cu Daniel reparau bongul tipei care statea cu ei in casa.

Jocuri pe computer, masa de fotbal, mingi de ping pong pentru ceva jocuri tampitzele de baut.

In fine... m-am gandit sa scriu despre vreo 2-3 expresii care mi s-au parut mie mai dragutze. O faza pe care Davin a spus-o si restul sunt de la mine de la job. Supervisorul meu le foloseste des.

So... mergeam toti spre plaja cu americanii ashtia. Toti eram in slapi, doar Davin era in adidashi. Ciprian il intreaba "Why don't you wear flip flops?" Davin : "Hey buddy! Gangsters don't wear flip flops " :)))

Tipu e cam dus cu pluta si foarte putzin timp e cu picioarele pe pamant. :)) Are pe spate un tatuaj imens cu ceva de genu "realizat in '86" :)) anul in care s-a nascut.

Oricum pe aici lumea e dusa cu pluta... Ne3 povesteau ca anu trecut fumau si s-a aprins alarma de la incendiu ca era foarte mare fum in casa :))Si-au venit pompierii, nu shtiau pe unde s-o ia la fuga care mai de care:))

Una dintre prietenele lor este arestata la domiciliu pentru consum de droguri. Are vreo 17 ani si din cate mi-au povestit arata mai bine decat un fotomodel.

Sper sa nu vina "moda" asta spre europa... Cand o sa avem noi prunci.. va fi jale...

In fine... ca opus al faptului ca p-acilea toti au iarba si tot felu de nebunii la restaurant ne-a facut trainingul referitor la modul in care trebuie solicitat ID-ul celor care vor sa cumpere bauturi. Ne-au explicat ce trebuie sa verificam, cum sa ne uitam, ce sa retzinem, etc.
Iar urmatoarea fraza nu-mi poate ieshi din cap : "Alcoolul nu este un drept! Daca nu are totul in regula, sau id-ul expirat, nu primeste alcool. Alcoolul este un privilegiu nu un drept in america!" :)) Ma bucur ca la iarba au acces totzi pushtii iar la alcool moshii cu ID expirat nu.

In Romania bautu e tot ce vrei : de la sport natzional, arta, job pana la mancare.

O alta expresie mishto pe care o tot foloseshte Ray, sheful nostru este "Clear as mud?" :)) E foarte funny cand dupa o shedintza de o ora jumate in care turuie fara oprire vine si ma intreaba razand "clear as mud?" (limpede ca noroiu?)

Cred ca pe asta o voi folosi si eu in continuare. Dar la el cred ca este tic deja. Din reflex o foloseshte.

Sper sa am chef si diseara sa scriu cate una alta... Azi sunt valuri imense si cred ca merg sa ma balacesc :D

Comentarii

Trimiteți un comentariu

hai sa comentam cu tupeu :)) - toti au dreptul sa-si expuna parerile si opiniile ! Feel Free!
join my facebook :D

Postări populare de pe acest blog

Azi mi-am luat o palma !

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

funny weekend de Romania