Shtorm ! :))

:)) Shtorm! Shtorm! (citindu-se cum se scrie) a fost una dintre fazele mortale(comice) de vara trecuta de la Balaton, cand vasleam lejer cu Dorel pe lac si a venit shalupa politziei si ne-a luat pe sus sa ne duca pe mal. :))(pentru ca urma sa vina furtuna)

Asta mi-a venit in cap acu cand stateam frumos cu numerul de ordine in mana, in primaria din Ocean City.

Asteptam sa imi primesc Social Security number-ul. In incapere ne-am adunat cateva zeci de studentzi, majoritatea turci, rushi, si altzii din estul europei(dupa cum s-a exprimat Inspectorul de politie).

Profitand de ocazia aceasta de-a ne vedea pe totzi gramada, s-au gandit sa ne faca un scurt instructaj despre cum si ce trebuie sa facem pe acilea.

Bla bla bla bla... ma luase somnul.. dar... mi-a fugit foarte repede cand a inceput sa vorbeasca despre Furtuni, uragane si tornade :))

Tipu se exprima foarte lejer, ca si cum n-ar fi nimic important :

"Acum incepe si anotimpul tornadelor. In caz ca se da alarma de evacuare a orasului, va rugam sa-l evacuatzi! Nu e nimic frumos in a sta sa va luptatzi cu tornada! Shtim deja cine va cashtiga!"

"Noi vom shti din timp cand si daca va veni tornada, uragan sau furtuna."

"Insula pe care ne aflam, este ca o bariera pentru astfel de fenomene naturale, pentru ca acestea sa isi reduca din intensitate cand intra pe continent."

"Va luatzi doar actele si strictul necesar. Maxim un ghiozdanel in spate!"

"Vetzi fi dushi cu autocarele in Salisbury, intr-un loc special construit pentru a fi feritzi in astfel de cazuri, pe terenul de baseball din localitate. De acolo vetzi fi dushi in Delaware, intr-un centru si mai mare."

"In caz ca dupa ce va trece furtuna, Ocean City va mai exista, nu va facetzi griji, va vom aduce inapoi!" :))

Nu zic ca nu mi-ar surade ideea unei astfel de experientze... :)) Si mai mult imi surade aia de-a ramane aici cand vine bau bau... dar... sa fie colo pe la sfarshitul "concediului" :))

P.S. : nu mai folositzi expresii de genul "cand v-a zbura porcu" :))

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

Azi mi-am luat o palma !

funny weekend de Romania