Weeeeeeeee

Nebunie curata ! :)) I love america ! :)) Nu tzara in sine, ci durerea-n 14 care e p-acilea de cand am ajuns.
Partea proasta e ca pana acuma n-am fost pe orar si n-am lucrat decat cand eram solicitat... si:)) am fost solicitat 4 zile in aproape 3 saptamani.
=)) Partea buna e restul tot. Atmosfera, colegi de munca, banii cashtigatzi in alea 4 zile, mancare pe gratis la biserica si cel mai important : plaja si oceanul.

Casa in care stau e aproape plina deja, suntem vreo 10 persoane si s-ar putea sa mai vina. Pe plaja e mult mai distractiv ca inainte. Jucam fotball american si alte poveshti nemuritoare ca-n jurul focului, gagici si mai putzin gagici.

Ieri am descoperit cat de mishto poate fi cu boogie board-ul. Valurile imense de ieri dupa masa au fost bestiale. Mai tare de atat nu poate fi nimic. Azi am fost iar, la prima ora... dupa ce m-am trezit.. si la propriu si la figurat :))

Dimineata e fluxul sau ceva de genu si cand intri in apa, faci 2-3 pasi si e foarte adanca dar valuri prea mishto te iau pe sus si te trantesc direct pe plaja.

E geniaaaaaaaaaal ! Simtzi cum n-ai nicio putere si pur si simplu eshti dus cu totul de val. Te arunca, te invarte, te impinge, te rostogoleste, te baga cu nasu-n nisip si te lasa lat pe mal.

E supper sa te trezeshti din nebunia creata, intins pe mal, buimac de cap, plin de nisip, in cap, chilotzi, gura si urechi iar imediat urmatorul val care abia te atinge te spala ushor si te ademeneste la inca un duel.

Poze mai multe pun pe hi5, myspace sau netlog. Aici doar o poza si un video genial pe care l-am gasit pe youtube, evident. :))

Credeam ca nimeni nu se poate distra mai fain ca mine cu un boogie board, dar cred ca pruncu din film a reushit.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Azi mi-am luat o palma !

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

funny weekend de Romania