acum si live !


=)) cred ca shefii de la Hooper's s-au gandit ca n-am suficient timp sa scriu pe blog toate nebuniile si experientzele de pe la munca, asha ca au pus nishte camere care pot fi accesate de catre orice utilizatori internet.

Deocamdata sunt doar 2 camere: una din interiorul restaurantului mare(propriu-zis), indreptata spre bar iar a 2-a este indreptata spre docul care duce spre restaurantul de pe apa si cele 2 barci.

In restaurant, sunt mai slabe shanse sa ma vedetzi in timpul zilei, dar de obicei noaptea pe la ora 11-12(GMT-5) adik aproximativ ora 6 dimineata in Romania, am treaba p-acolea.

Pe barca, lucrez fix miercuri (peste 2 zile)... maine am Day off \:D/ :)) In sfarshit sunt si eu lier... dupa 12 zile conseutiv de bagat material din greu :))

Deci miercuri pe la ora 2(GMT-5) adik incepand cu 9 seara in Romania... pana tot pe la 6-7 dimineata(in Romania) ma putetzi vedea acolo la lucru :)) Sunt plimbaretz... o sa ma plimb cu carucioru cu tomberoane, cu crabii, cu porumbul sau aducand gheatza.

:)) Sper sa nu ma eliminatzi din casa :))) (Big brother)

Link-ul pe care trebuie sa-l accesati este : http://hooperscrabhouse.axiscam.net/view/index.shtml

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

Azi mi-am luat o palma !

funny weekend de Romania