Hooper's baseball team


Nu stiu cine a venit cu ideea dar a fost prea tare. Intr-o zi a aparut un memo pentru angajati : Miercurea viitoare se organizeaza de la 9 30 dimineata un joc de soft ball.

Erau deja create 4 tabele in care fiecare dornic putea sa-si scrie numele.

Soft ball e tot ca baseball-ul dar nu asha multe reguli si nu e atat de dur ca adevaratul joc. Intr-un orashel de vis de langa Ocean city (Ocean Pines) ne-am strans vreo 20 de persoane si am inceput distractia.

Cik este considerat un joc pentru batrani si merge bine cu berea dar a fost perfect si pentru noi, tinerii, fara bere :D

Dupa meci sheful ne-a chemat pe totzi acasa la el si la prietena lui si a comandat pizza. Are si un bar privat intr-una din camerele casei si era bere fara numar.

Dupa ce a inceput asa bine ziua, n-avea cum sa nu continue pana noaptea cu toate ca de la 5 am inceput munca.Parca in fiecare zi petrecuta aici imi spun "asta a fost cea mai tare zi de pana acum"... dar am spus-o de atatea ori incat sunt convins ca vacantza nu se opreste aici.

Am incercat sa le povestesc despre jocul de oina inventat de romani. Au fost surprinsi sa afle ca baseball-ul n-a fost inventat de americani :))

P.S. : in asteptarea celorlalti jucatori m-am dat pe hinta si m-am jucat cu cainele sefului meu. :X

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

Azi mi-am luat o palma !

funny weekend de Romania