In 14 cu barca


Weeeeee ! Excurisa de ieri a fost cel mai bestial lucru ever ! :))

O zi intreaga m-a durut in 14. Shtiu. Nu-i frumos c-am fost praf. Dar e prea tareeee !!!

Azi dimineata am citit si eu ce-am scris pe blog aseara pentru ca nu-mi aminteam ce-am scris... desi shtiam ca am fost la net si ca am butonat p-acilea una alta :))

Mda... geanta cu actele am primit-o si nu lipsea nimic. Era chiar si aparatul foto si profit de ocazie sa pun nishte poze pe blog si pe profilele mele. Cu greu am gasit vreo 2 poze in care sa nu fiu cu berea-n mana. In geanta aveam si lucruri in plus=)) O bere pe care cred c-am luat-o de pe barca inainte sa plec... eram insetat... mi-am pus merinde la pachet:))

Cum am ajuns in halu ala ieri ? Nici nu shtiu... nici nu-mi pasa dar... Shefu din bucataie m-a vazut azi la lucru si-a inceput sa rada(pentru ca m-a vazut si aseara) si dupa ce s-a oprit din ras m-a intrebat : "Eidrien ! you're alive ?!?!" :)))

Manageru pe care tot vroiam sa-l ajut ieri a zis doar "Eidrieeen!" si-a bagat o privire fulgeratoare... dar... e greu de citit asha ca nu shtiu ce era in capu lui si ce intentii are :))

In fine. Incep si eo cu sfarshitul in loc sa bag din gros despre plimbarea pe ocean.
Ca idee, despre plecare imi amintesc cele mai multe... de intoarcere n-am nicio idee :))

Proprietarul restaurantului unde lucrez a cumparat acum catziva ani o barca pentru a face excursii si a-si distra musafirii si invitatii pe perioada verii.

Apoi le-a venit ideea sa organizeze in fiecare joi, pentru cei mai buni angajatzi cate-o partida de pescuit pe ocean.

Totul e gratis... inclusiv mancarea si bautura pe barca.

Echipa de saptamana asta a fost cea mai tare ever. Am fost doar nebuni pusi pe chef si pe alcoolizare :))

Am prins si nishte peshti... ne-am si distrat.. am injurat.. ne-am culturalizat... am ras de tricoul meu cu porci sexoshi in pozitzii spectaculoase. :)) Unii chiar ziceau c-au sa incerce si ei noile pozitzii =))

Am incercat sa prindem si rechini asha ca totzi peshtishorii pe care i-am prins la inceput i-am macelarit si i-am pus pe unditza sa prindem rechini. :)) N-am prins nici unul. Mama lor.

Am vazut delfini in jurul nostru si am frecat-o la rece ca nu-mi incapeam in pene de fericire ! A fost prea relaxant si prea placut totul.

M-am simtzit ca pe barca si acasa... de-obicei la betzie, simtzi ca se invarte casa cu tine... acuma se legana ca barca pe valuri... :))

P.S. : am pus poze cu totzi din echipa si cred c-atzi observat ca n-am fost singuru muci. :))

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

Azi mi-am luat o palma !

funny weekend de Romania