Mi-am intalnit dragostea !Martzi am avut o zi libera de la lucru si rapid m-am dus si mi-am facut rezervare spre New York... Am mai fost odata, chiar in prima zi cand am ajuns aici dar acum mi-am propus sa vizitez si iubirea vietzii mele... Statuia liberatzii.

Mai faceam eo glume cu unele prietene ca ma insor eo cu ea... dar acu nu-i de gluma... :)) Imi venea sa nu mai plec de pe insula... sa raman acolo... era genial.

Oricum... plecarea din Ocean City spre New York a fost la 4 dimineata iar eu de la job am ieshit la 12 jumate... asha ca pana ne-a venit microbuzu am incins de-o petrecere.

Am ajuns acolo ruptzi in gura... si la propriu si la figurat... ca oboseala se vedea pe fatza noastra de la o poshta.

Am inceput cu Empire State building... ne-am minunat un pic de cat de marpha poate fi lumea de la etajul 84.

Cand am coborat, prima oprire, obligatorie a fost prin magazinele de suveniruri. Am ramas surprins ca era plin de tricouri si cani cu I LOVE NEW YORK... cred ca nu-s solicitate chiar de loc incat alea cu New york love Adrian(cu accent pe Ei, de la Eidrien) s-au vandut toate si n-am gasit nici unul :))

Dupa ce ne-am saturat sa stam la inaltzime, ne-am dus drept spre portul de unde pleca ferrybot-ul statuii liberatii.

Nu trebuie ratat asa ceva !

Am facut o tona de poze... care evident sunt pe netlog si hi5... poate o sa am timp si de myspace.

Am vizitat multe intr-o zi intreaga de New York... am luat un autobuz de tipu Hop on Hop off si dai... am facut turul.. ne-am oprit la Ground Zero, la Rockefeller center sa-mi descarc sufletu de injuraturi si de mortzii masii (pentru cei care shtiu cum stau lucrurile cu familia respectiva), si la Central Park.

Faza cea mai tare de pe autobuz a fost cand am adormit pe un mosh gras si barbos... tot autobuzu radea de noi... ca moshu se tot stramba si se mishca si eu dormeam in continuare ca un nesimtzit pe umarul lui.

Mai tresaream din cand in cand ca ghidului nu-i tacea o secunda gura.. dar atzipeam instant la loc.

Am pornit spre Ocean City pe la 9 seara, evident dupa ce-am mancat un Hot Dog de la coltzu strazii si am baut o bere "de portocale" in Times Square.

Dimineata am luat-o iar cu munca... dar acum, spre seara am primit o veste care m-a facut fericit... A venit managerul si m-a intrebat daca am fost vreodata la pescuit rechini, cu barca pe ocean... si daca vreau. Am zis ca da... asha ca a tresarit "good! you earn it ! tomorow at 7:45 be here, ready to party and fishing"

La Hooper's se fac mereu concursuri intre echipele de chelneri si se merge cu barca in fiecare saptamana... asha ca pentru noi n-ar fi ceva exceptional... dar... abia astept. E prima data cand merg si abia ashtept. Ma duc la culcare. :))

Nopate buna pasarele ! :))

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Azi mi-am luat o palma !

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

funny weekend de Romania