Out of my... bed

De ceva timp n-am prea scris pe blog... principalul motiv ar fi ca nu am ce.
Dorm si lucrez, dorm si lucrez, cam la fel ca totzi sclavii venitzi cu work and travel p-acilea.

La noi acasa e party non stop... dar deja m-am obishnuit sa dorm si pe Du Hast fara sa vorbesc nemtzeshte in somn.

Ieri seara, as usual, chef. Incepe lejer pe la 11 - 12 noaptea cand incepe lumea sa se adune de pe la munca.

Prezentza mea zilnica la chef consta in traversarea camerei cu cheful de 2-3 ori.. dinspre dormitor spre dush si invers.

Pe la 2-3 noaptea, proaspat ieshit de la dush, m-am oprit putzin sa vad cum decurg lucrurile, le-am facut frumos cu mana si am mers la somn.

Somn instant, evident, ca dupa o zi de tomberonit prin rahat.

:)) toate decurg bine, 2-3 vise beeton tocmai s-au incheiat dar playlist-ul era consistent... imi ajungea pana pe la 11 a.m. cand sa presupunem ca m-ash fi trezit de buna voie si nesilit de nimeni.

Pe la 5 dimineata capu imi facea ca o tava cu oale scapata pe jos. Insist sa adorm... nimic. De dupa usha dormitorului se auzea un cor de voc urland : "out of my, out of my head, get out of my head !"...

Dupa prima numaratoare ma gandeam ca-s 10-15... Incerc sa adorm la loc... se terminase si piesa. Linishte... Shushotesc ashtia ceva.. si incepe piesa de la inceput... Out of my, out of my head, get out of my head !

:)) Ok... am scos-o din cap... mi-am facut curatzenie... doream sa dorm... dar ce crezi... iar... out of my, out of my head !

Tot asha vreo 10 minute... in care ma uitam pe tavan ca nu shtiam ce sa fac... intr-un fel ma tenta sa ies afara sa ma alatur gramezii de betzivi dar pe de alta parte ash fi vrut sa dorm.

Mai stau un pic.. se trezeshte Sandy... arunca pijamaua de pe ea si iese urland pe usha si incepe si ea : Out of my, out of my head, get out of my head !

:)) M-am dat batut... hai ca ies si eo pana afara... vad ce e... le zic ca merg la baie... probleme serioase.. ce pana mea...

Cand ies... ce sa vezi : 4 persoane cantau si urlau cat 100 la un loc. Cand m-au vazut... pac pe mine... ai ieshit. nu mai intri. Ori bei cu noi ori nu te lasam sa mergi nici la baie :)))

Am tras si eo o dushca buna de ceva vodka roshie cu gust de scortzishoara sau ce-o fi fost... am urmat traseul pre-stabilit si m-am intors in pat.

Intr-un final noaptea s-a terminat cumva... dar cand m-am trezit la amiaz celelalte colege de camera imi cantau piesa cu "out of my, out of my head, get out of my head!":))


so... in loc de "Get out of my head"... mi-a intrat. :))

P.S. : acum putem chefui cu muzica la maxim c-au plecat vecinii care sunau la politzie. :D (urmatorul chef beton va urma... dar... nush cand/cum ca eo nu-s instare de asha ceva...)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

Azi mi-am luat o palma !

funny weekend de Romania