Shut up and jump !


Traiesc ! Acum traiesc ! :)) Ne-a facut sheful nostru rezervarile pentru skidiving de vreo saptamana si de atunci stau cu sufletul la gura.

Asha ca aseara dupa ce m-am intors de la lucru am inceput sa meditez... nu-mi venea sa cred ca mai sunt cateva ore si juuump.

Am fost in picioare la 7 dimineata... si stateam ca pe ace, nerabdator sa plec la aeroport.

La aeroport am primit contractele sa le semnam ca totul e pe propria raspundere si nu ai voie sa-i dai in judecata, etc etc.

Ne-a facut instructaju... ne-am tavalit p-acolo pe jos prin camera un pic sa vedem cum e cu pozitzia corpului, gatului, etc etc:))

Denisa si cu Rich au sarit primii. Parintzii lui Rich il ashteptau jos impreuna cu mine si cu Sandy. La un momentdat credeam ca vad avionul si le zic sa se uite... si era o pasare=)))
Pana la urma vedem ca apar amandoi din nori si puf li se deschid parashutele. Ma si gandeam: bun.. ei o scapat.

Urmatorii la sarit sunt eu cu Sandy. Ne ingramadim in avionashu cela si vum vum.. ia ca zboara. In loc sa fac pe mine de frica sau ceva am fost imediat cuprins de peisajul splendid. E incredibil cat de faine case pot avea unii : pe malul raului, in jurul unui laculet si fiecare cu barca ei, cu heliport, insulitze si alte nebunii.

Cele 20 minute necesare avionului sa ajunga la altitudinea potrivita s-au scurs foarte repede si instructoru a inceput sa se echipeze. M-a legat si pe mine de el si-a deschis usha...

Hopa ca e bai... :)) imi explica el cum e cu numaratu pana la 3... si jboing... uite ca si porcii zboara :))

A fost senzatzie. Nu shtiam ce sa fac... imi venea sa dau din picioare... dar am realizat ca-l pocneam pe profesor... apoi sa dau din maini... apoi m-am hlizit la camera...

A deschis si parashuta... am manevrat un pic pe acolo.. adik am facut o intoarcere si ceva de genu... si-apoi l-am lasat pe el sa aterizeze in sigurantza.

Am aterizat cu bine.. am batut palma cu profu si nu shtiam cum sa urlu mai tare... Tot zborul am urlat. Denisa, Rich si parintzii lui m-au auzit de pe aeroport cum am urlat cand m-o impins din avion =))

Am ajuns acasa urland... nush... e prea tare... denisa i-a povestit colegei de camera, Ioana ca m-a auzit urland cand am sarit din avion iar replica Ioanei a fost : "apoi eo de cand a pornit de acasa urla" :)))) (cu aluzie la faptul ca ea inca dormea dimineatza;)) )

Acu nu mai am rabdare sa vad filmuletzul si restul imaginilor din avion, etc etc... dar o sa le pun si pe net pana la sfarshitul saptamanii.Important e ca am primit pe mail "first jump certificate"... mai trebuie sa sar de minim 10 ori cu instructor si apoi pot sari singur. :))

P.S. : si cand am plecat de-acasa ne-a zis un coleg ca acu o sapt a murit unu la skidiving... dar n-am bagat de seama. Azi ne-a zis instructoru care a aterizat cu mortu. A murit in zbor copilu si statea ca o leguma legat de instructor.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

hai sa comentam cu tupeu :)) - toti au dreptul sa-si expuna parerile si opiniile ! Feel Free!
join my facebook :D

Postări populare de pe acest blog

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

Azi mi-am luat o palma !

funny weekend de Romania