de toate, amestecate

Cand cu greu m-am dezlipit de casa in care am stat ultima noapte in USA, ma gandeam ca am sa ajung acasa si neavand altceva de lucru voi sta si voi visa la zilele minunate petrecute departe de casa.

Se pare ca n-a fost sa fie chiar asha. Ba mai mult... am ajuns chiar sa nu dorm noptile din cauza "agitatiei" in sensul urat al cuvantului care se petrece aici. In cele 3-4 luni petrecute in Ocean City nu mi s-a intamplat niciodata sa nu dorm de grija job-ului sau de ziua de maine.

Pe langa faptul ca sunt cu susu-n jos din cauza fusului orar... am si vise nenorocite cu mine in tot felul de situatii si gasind solutzii pentru diverse probleme. Asa se face ca dupa o noapte de avocatura, comunicate de presa, explicatii, inaugurari si decizii shoc ma trezesc mai obosit decat m-am culcat.

Mi-am regasit cu bine mashinutza mea si am inceput din prima zi cu nishte ture prin orash si prin zona. Vineri am mai tras o fuga pana la Budapesta si mi-a facut placere sa ma intalnesc cu prieteni care tocmai s-au intors si sa povestim vrute si nevrute despre aventurile noastre.

Am apucat sa fac o vizita si pe la bunica mea si sa particip la ziua de nastere a "nasului" meu.

Azi plec spre Dusseldorf, Germania. Revin in Romanica pe miercuri/joi si sper sa stau si eo locului. Defapt asta mi-am si propus dupa perioada asta... sa ma apuc de scoala.
Despre excursia la Dusseldorf vooi mai povesti in curand ca are legatura cu Andana... deci sunt multe de povestit.

Dor de America?

LA GREEEEU ! :((

Toti romanii din casa de pe Talbot Street s-au intors prin tzara. Care pe unde. Doar Turcu a mai ramas pana vineri pe acolo.

Ieri noapte am intrat pe net si era turcu online. A intrat pe mine asha cum l-am invatzat : "cefac pula me?" :)) nu shtie scrie prea bine... dar de vorbit injura mai frumos decat v-atzi imagina... adik dupa cat l-am injurat eo si l-am stresat... nu credeam c-o sa ma suporte sau c-o sa mai dea vre-un semn de viatza dupa ce plec. Dar nu e asha...

Am vorbit cu el pe romana 3-4 propozitzii.. cat am reushit si-apoi am dat-o pe engleza..

Imi venea sa plang gandindu-ma la ce distractii erau pe-acolo si cate nebunii mai puteam face.

A trebuit sa plec iar Ahmet si-a facut datoria din nou : "pa qaie" :))

Va ramane traumatizat de limba romana si de cat de exotica poate fi.
Si eu am ramas traumatizat de primele imagini care le-am regasit in tzara :

in Baia Mare ca-n restul lumii unele firme au dat faliment, si in zona mea, si mai mari si mai mici. Oamenii nelinishtiti. La TV.. shoc shi groaza : demisioneaza guvernul PSD... la Cluj... baselu dansa si se batzaia de numa numa.
Bun si asta... motivul? Incepe anul universitar !

Pai fratele meu.. daca nu dansez eo anu asta universitar de m-or durea picioarele... pai sa vezi tu veselie... :)) bine c-a avut cine sa dea tonul :))

P.S. : am primit si-o veste buna despre Baia Mare : incepand de la 1 octombrie, saptamanal vor fi 6 noi zboruri internationale spre : Venezia, Roma si Viena si o gramada interne spre Suceava. Asta pe langa cele spre/dinstre Bucureshti :))

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Azi mi-am luat o palma !

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

funny weekend de Romania