pustiu ?

PLM ! incep optimist... ca noah... asa mi-am propus.. de azi sa fiu optimist si entuziast :))

So... sa incep cu inceputu... azi toate s-au intampalt in asha hal... ca pe unde am ajuns.. era pustiu :))

Am inceput cu ora 2... nu atunci m-am trezit.. dar.. atunci am parasit birou ca sa merg la un curs de managementul resurselor umane... la care m-am inscris si eo... ca deh... maculatura. Trebuia sa merg la sala de conferintze Generali din Baia Mare. Am ajuns pe la ora 2 fara 5 minute. Cei de la banca nu shtiau nimic despre seminar dar m-au indrumat spre sala. Acolo pustiu.

Lux. Am sunat sa vad care-i treaba si-am fost incurajat sa ashtept nitzel... ca-i pe drum lumea... acu se porneste roata.. si nu se mai opreshte.. vin oamenii in puhoaie la curs.

Am stat ce-am stat.. a venit profu si inca o fatuca...
Si am stat.. si-am stat.. si n-a mai venit nime... :)) tot ma uitam cand eo la fatuca.. cand fatuca la mine... ne-am povestit noi ce ne-am povestit... si-a venit si profu cu geniala idee sa stam noi doi sa ne conversam oleaca... si-apoi sa ne prezentam fiecare pe celalalt... :))) =))

Nu zic mai multe despre fata... ca cine shtie... mai avem vreo cateva intalniri... si sa nu mi-o iau peste bot :))

So... asa a fost cursul de resurse umane... dedicat firmelor si etc... la care am participat 2 persoane.

Zilele astea chiar am fost un lenesh... si cursu asta.. daca nu m-a invatzat prea multe chestii noi... m-a facut sa ma gandesc mai mult la statutul meu... si... ca trebuie sa afishez in continuare optimismul de care chiar de-ash vrea nu ma pot lepada.

Asha ca imi cer scuze pentru pesimismul din ultimul timp si mai ales ca am ajuns pana si pe blog sa scriu articole pesimiste=))

Ca sa mi-o primesc peste nas... dupa cursu de resurse umane... am venit la firma... m-am echipat in haine de sport... mi-am adus tzoale din state.. care mai de care... mi-am facut curaj... pfuu.. m-am agitat.. m-am strambat in oglina... am urlat a pustietate... pff.. cu alte cuvinte... eram gata sa rup fiarele din sala.

Sapt trecuta cand am facut asta... pe la inceput.. am mers pe la ora 2 si pe orar zicea ora 4.. pana la ora 4 m-a prins lenea si mi-a tras-o... n-am mai mers la 4...

Azi am mers la ora 6... si ghici : era inchis ! Pfu... ma uit mai atent pe orar.. poate e sambata sau ceva.. si nu shtiu eo... pe orar era scris "de pe 26 octombrie, sala se inchide !" :))

Asha ca m-am intors cu buza umflata... si am zis ca trebuie neaparat sa scriu pe blog.. sa ma detajez de partea asta pesimista... daca nu mergeam oricum nu era altfel... si poate nici chef de scris n-aveam...

asha.. ca TRAIASCA OPTIMISMUL ! :))

fortza MRU!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

Azi mi-am luat o palma !

funny weekend de Romania