weekend plin la munca


O adevarata placere.

Dupa ce ieri povesteam despre experientza locala in domeniul dialogului constructiv dintre "academic vs privat", azi pot spune ca a avut loc una din ideile de ieri : invatzarea prin practica la societatile private.

Astfel ca in urma unei solicitari venite prin fax din partea Universitatii Stefan cel Mare din Suceava, Facultatea de Inginerie Alimentara, de a vizita fabrica noastra in cursul zilei de 31 Octombrie 2009 acest lucru s-a si infaptuit.

Participand la 2 intalniri organizate de partenerul nostru Abo Mill la Cluj Napoca avand ca tema siguranta alimentara, calitatea produselor, produsele bio, etc, nu am putut sa nu o remarcam pe doamna profesoara "conferentiar dr. ing. Gabriela Pop" din cadrul facultatii mai sus mentionate care de fiecare data a avut niste prezentari foarte interesante si captivante.

Am asteptat autocarul cu studenti la intrare in orasul Baia Mare si i-am "escortat" pana la fabrica noastra. Aici le-am facut cate-o mica prezentare din punct de vedere economico-financiar, istoric, principii, obiective si valori ale intreprinderii iar mai apoi grupul de vreo 44 studenti si 2 profesoare s-a impartit in 2 grupe pentru a merge mai departe si-a vizita fabrica insostiti de inginerul nostru pe partea de siguranta alimentara.

Cu cea de-a 2-a grupa am luat micul dejun (desi era aproape ora 10) si am mai stat la povesti intr-unul din birourile firmei.

Desigur, spatiul nu era suficient de mare pentru toti cei 23 ramasi dar ne-am descurcat. Mi-a facut o deosebita placere sa discut cu ei.

P.S. : printre profesorii insotitori nu se numara si doamna profesoara pe care o cunosteam noi.
P.S. 2 : desi crezusem ca elevii din Suceava vin in parteneriat cu Universitatea de Nord, de la care primim frecvent vizite ale grupurilor de studenti de la inginerie alimentara, acestia au venit pe cont propriu.
P.S. 3 : Si-au organizat weekend-ul ca un tur prin Bistrita, Baia Mare, Sighetul Marmatiei iar apoi back home. In zona aceasta au vizitat fabrica de paine si o fabrica de ciocolata Galactic din Baia Sprie.

Sper ca popasul facut aici a fost macar in mare parte ceea ce si-au dorit si ce si-au imaginat.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Azi mi-am luat o palma !

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

funny weekend de Romania