lume lume...

vad ca ma tot cearta lumea ca nu scriu pe blog foarte des...
adevarul este ca nu am avut ce sa scriu... adik... n-am avut de facut declaratii publice. :))

Nici acu nu am ce scrie... dar... totushi.

Incep cu o multumire celor care au votat la chestionarul ad-hoc pus pe blog pe inserate. A fost pus ca urmare a unei discutii foarte funny intre mine si tata.
24 persoane au raspuns Oferta iar 8 au spus ca ar prefera 5%

Oricum.. intrebarea era asha... foarte aiurea formulata... dar nici ceva concret nu exista... daca o iei la puricat... itzi dai seama ca n-ai dori ca la 2 Audi Q7 sa primeshti o guma Turbo... itzi dai seama ca nu se poate ca la 2 gume turbo sa primeshti un inel vibrant.

Pe de alta parte... azi e o zi mai speciala in viatza vietzii mele :)) Am luat in sfarshit o decizie intzeleapta si foarte ferma. Defapt, decizia o luasem cu ceva timp in urma... iar pentru ca toate premisele de la care pornisem s-au implinit, azi am aplicat-o. Trebuia aseara la 23:59... dar inca eram pe drumuri :))) Prin Tarnaveni pe undeva... prin jud. Mures. So... mult noroc.

Subiect inchis.

Acu o sa stau cam toata ziua pe la computer...
incerc sa gasesc o metoda de-al plagia pe profu meu din bucureshti.. caruia pana la ora 23:59 trebuie sa-i trimit un mail cu un programel in C++

Traiasca si-nfloreasca :))

Va arat ce am facut.. din ce am facut... si daca m-a prins sau nu :)))
Sper ca tocmai blogu asta nu-l citeshte... ca daca ma prinde prin tehnicile lui specifice... e ok.. dar daca ma prinde din prostia mea... :))) oai... ma bag cu capu-n pamant ca srutzu=))

Comentarii

Trimiteți un comentariu

hai sa comentam cu tupeu :)) - toti au dreptul sa-si expuna parerile si opiniile ! Feel Free!
join my facebook :D

Postări populare de pe acest blog

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

Azi mi-am luat o palma !

funny weekend de Romania