Performer

Auzi aici ce spune:
"When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse
And the tears com streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

.....

And high up above or down below
When your'e too in love to let it go
But if you never try wou'll never know"

Care e faza? E simplu. Piesa celor de la Coldplay a fost interpretata pe docul din Santa Monica (Santa Monia Pier) de catre un baiat cu o chitara si o boxa : James Valenti.

Asta este youtube-ul cu el cantand. 100% era in aceeasi perioada in care ma aflam si eo acolo pentru ca cei care canta acolo fac cu randul sau ceva... niciodata nu sunt aceeasi pentru o foarte lunga perioada de timp.

De ce m-am grabit sa pun filmuletul pe blog chiar daca n-am inca toate filmarile si toate datele despre el ? Pentru ca dimineata venind spre birou, ascultam Radio Guerilla si era una din piesele cantate de el. (nu compuse, nu scrise, nu nimic)

Cred ca stand si uitandu-ne la oceanul pacific, la norii ce acopereau cerul, valurile ce izbeau docul, vantul ce ne tzinea ghemotoci nimic nu putea fi mai frumos decat sa-l ascultzi pe James Valenti cantand.

Iar mai apoi daca analizai si versurile... te gandeai la ce-ai lasat in urma, ce e acum si ce va fi pe viitor... pur si simplu nu mai pricepeai nimic din ce/cum se intampla pe lumea asta...

Alte piese pe care James Valenti le canta :
1. Imagine http://www.youtube.com/watch?v=wBCuV_BKVqA&feature=related
2. Eric Clapton - Tears in heaven
3. Eric Clapton - wonderful tonight http://www.youtube.com/watch?v=4WUcvkJfi9I&feature=related
4. Halelelujah
5. Chasing cars http://www.youtube.com/watch?v=ZWsCPmBViwk&feature=related

Despre Santa Monica. E un fel de Mamaia... o statiune atasata orasului Los Angeles. Foarte draguta si interesanta. Am stat doar o zi acolo... am facut si baie si plaja... nu se putea altfel :) Spre dupa-masa ne-am plimbat si am ashteptat sa vedem apusul.
Daca in ocean city pe Atlantic tot am incercat sa vedem rasaritul... asha pe Pacific tot am ashteptat sa vedem apusul :)) N-a fost ca-n poveshti.. cer senin si sa stam totzi gura casca... dar... park o gaurica in nori a facut Dumnezeu si ceva frumos tot am putut vedea.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

Azi mi-am luat o palma !

funny weekend de Romania