CS Marta 10 ani - aniversare

Bucurie mare in handball-ul din Baia Mare.
Bucurie pe deplin meritata dupa atata munca si efort din partea celor mai buni antrenori. Cei mai buni in ochii mei, desigur, ca nu stau acu sa fac evaluari si alte alea alea in domenii in care nu ma pricep.

La aniversarea celor 10 ani, au participat fostii jucatori ai echipelor de juniori si echipele de juniori din prezent.

Atmosfera din sala sporturilor din Baia Mare a fost foarte frumoasa. Intai au jucat fetele (Senioarele vs Junioare) iar apoi baietii.

Au facut un efort pentru a fi la festivitate sportivi de mare clasa precum Alexandru Csepreghi(HCM Constanta - cel mai bun jucator din liga nationala in sezonul 2008-2009), Sebastian Parvan(UCM Resita - castigator de 3 ori consecutiv a cupei Challenge), Paul Sas(CSM Medgidia), Tudor Marta si Mihai Busecan (Universitatea Cluj Napoca) etc.

Mi-a facut si mie o deosebita placere sa fiu printre ei, sa ii revad, sa le aud povestile si nebuniile, sa povestim despre diversele "faze" petrecute intr-un turneu sau altul.
M-am bucurat si sa-l revad pe unul dintre antrenori, Bogdan Tudor(Tolo) care acum este Profesor Doctor si si-a inceput si el activitati mai ample in sport(ski)...

Domnul Marta a fost emotionat dar ii sclipeau ochii de bucurie cand vedea cate realizari a avut si cati elevi s-au realizat dupa ce-au trecut prin mana lui.

Acum am acasa de la fosta mea echipa si un Calendar pe 2010 si un fanion, dar si un tricou cu CSMarta 10 ani.

Mai multe detalii gasiti si pe Clubul sportiv Marta - Viitorul incepe azi

Viitorul incepe azi - este noul slogan, noul motto al celor de la CS Marta si se doreste descoperirea de noi talente in continuare.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Programeaza-te online pentru inmatriculari, permise, pasapoarte sau examinare auto in Maramures

In direct si-n reluare

o fi 5 jumatatea lui 10 ?