Mi-am gasit nashul

Dap...

Mi-am luat o tzeapa... cat mine de mare... Asta asha... ca nu demult m-am contrazit cu cineva care mi-a zis ca-s "credul" iar eu nu eram deloc de acord cu aceasta eticheta.

Am lista de mess plina de prieteni. Mai vechi, mai noi, mai activi, mai inactivi... care cum.
Daca nu pot vb cu fiecare nu inseamna ca uit ca imi sunt prieteni.

So... povestea incepe cam asa :

Dimineata, vin la birou, deschid computerul, intra messu, citesc mail-uri, citesc offline-uri... si m-apuc sa raspund pe rand la toate.

Un offline era in felul urmator "salut bah! imi poti trimtie te rog un euro ?"

Ii dau buzz, il intreb pe ce retea ea... ce mai face.. alea alea... ii explic ca eu sunt pe abonament pe firma si nu ma pot apuca de trimis credite pe alte numere dar, daca are nevoie, merg si cumpar o cartela de la magazin si ii dau codul.

Tipul sta si prin Franta... shtiu eo... poate ii trebuia nr de Romania... ma gandeam ca nu mor din 3-4 euro cat costa o cartela. Si... oricum si el a fost supper de treaba cu mine de cand il shtiam.

Am cumparat o cartela... si i-am dat pe mess codul de activare... n-am apucat sa stau prea mult ca aveam de ieshit in oras cu treburi...

Revin pe la amiaz si vad ferestrele cu mesaje.
Unul suna cam asa : "imi cer scuze de mass. Cineva mi-a furat ID-ul. Va rog nu ii dati euro sau credite sau ce va cere !"

=))
Evident era de pe acelasi id pe care deja ii trimisesem codul de incarcare.


In concluzie... ce vreau eo sa zic acu... e foarte important...
Daca de pe id-ul meu vi se cere euro, mesaje sau orice altceva... va rog sa nu trimiteti si sa-l bagatzi si-n mortzii cui l-a facut fara ezitare :)) . In principiu am grija de conturile mele si n-o sa mi le ciordeales pt mult timp, nimeni :))

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

Azi mi-am luat o palma !

funny weekend de Romania