o fi 5 jumatatea lui 10 ?Am promis, si ma tin de cuvant.
Cand imi vad nota pe pagina personala(pentru ca la ASE IDD nu mai dau carnete, ai doar o pagina web unde itzi primeshti notele) fac mishto la greu de proful care mi-a mancat zilele.
de ce? Pai... ar fi simplu... pentru ca... am luat 5-u !!!! :)))
Pentru inceput... un film pe care nu-l vazusem pana n-am inceput sa cotroboi prin blogul domnshoarei fluturash.


Merita vazut cap-coada. Subiectul e unul care ma bantuie si pe mine zi de zi.

So... Ivan Cel Groaznic sau cum ii spuneam eu, Ivan Turbinca, este proful de Structuri de date de la facultatea mea din ASE.
E genu de pictor care shtie picta dar nu-shi shtie vinde picturile asha ca le tzine pe langa casa.

Itzi face capu mare cu tot felul de detalii fara importanta intr-un proiect, program sau ce mama lui o fi facand la materia aia... dar cand intri pe pagina lui web itzi vine s-o iei la fuga pentru ca si in clasa a 9-a cand incepe sa iti predea la TIC limbaj HTML prezentarile din clasa sunt mai reusite.

Profu are principii, reguli stricte, notate, spuse, desenate, repetate si argumentate si repetate si tzipate si pe crescendo si pe do major si pe bariton si pe ragaite si ni le-a zis si ni le-a repetat pana ne-am saturat, ne-am infricosat si ne facusem ideea ca nici 5-u nu-i de noi la materia lu asta.

Acu nush ce parere sa-mi fac despre omu care vine si itzi zice : nu venitzi la mine cu bani, cadouri si alte cele, pile relatii si nebunii ca va pic. Daca tacea ar fi mers careva la el ? Ce sens au avertismentele astea? Activeaza intr-un domeniu in care considera ca nu-i este locul sau ce-o fi vrand sa insinueze?

Eo vad ca-i prieshte sistemul... de vreo 2 saptamani a venit din Dubai. Nu demult a fost in Mexic si alte alea alea.... munca ii este rasplatita...

Pana anul trecut era genul de profesor pentru care 5-u era sfant si restul notelor n-aveau importanta... la fel ca la majoritatea elevilor.
Nota se compunea din vreo 5 teme pe parcurs + 4 lucrari la cursuri + lucrare la seminar + proiect cu prezentare la seminar + puncte pe lucrare si alte vrajeli...

Care... in cazul in care adunai 499 puncte primeai nota 4 iar daca adunai 5.01 puncte primeai nota 6.

Acu c-am vazut filmuletzul asta ma duce gandu ca-i pe mana cu blue air-u :))) dar nici asha... ca treceau foarte putini. Iar 5.00 greu.

Anu asta s-a sucit.. si bine-a facut.. a dat 5 si pt 4.50.
Eo am reushit performanta sa iau 519,5 puncte ... ceea ce e bine... dar cand vezi ca dintr-o punctare la 1000 de puncte pt nota 10 el inca foloseshte virgula si da 519,5 iti dai seama ca e foarte strict si rigid.


E foarte pornit pe cei care copiaza :D ... si acu ma simt dator sa-i prezint si eo sistemul meu... similar cu cel de pe pagina lui unde ne prezenta cum se fac exercitiile fizice pe camp(ca-n poza) in sistemul binar : activ pasiv :)) Si-o poza-n GIF unde i se scoala si i se apleaca mana cu greutatea ganterei folosite.

So... ca sa prinda xerocshii, si-a facut si program de Ortogonaltiate... care e un fel de amestecator in supa cu litere si-tzi zice cate litere ai mutat din cealalta supa in supa ta. Pentru ca si-n programare, variante de-a rezolva o problema sau un algoritm nu-s mai multe ca literele din supa alfabet.

Dupa ce predai proiecte si draci laci pe peretzi, el te baga in sistem... si te verifica de n-ai copiat de la anii trecuti, de la colegu, de la goagal si alte cele.
Programu te analizeaza... si itzi pushca un coeficient intre 0 si 1... pe care-l inmultzeshte cu nota.

in fine.. vrajala totala... eo n-am crezut in aburelile lui de la inceput... si... mi-am facut datoria si-am scos 5-u prin mijloace care depashesc cu mult ortogonalitatea lu papura voda cu gantera pe camp. Toti cei din anii mai mari ne ziceau vreo 2 lucruri despre el : c-are muzica populara pe site si ca i se spune Ivan cel Groaznic :)) Eo zic ca site-ul ala e mult mai mult decat muzica populara=)))

so... ca sa ne distram... ie-te profu :))) baga mare =)) da-i activ, pasiv, activ pasiv... tzine-te ca trece prin gaci.

P.S. : neaparat de vazut cum se tzine evidentza la exercitzii :)) si-apoi sa vedetzi cine s-a ocupat de noi la materia asta=)) LINK EXERCITII IVAN

ash vrea sa faca si exercitii precum : impins culcat din haltera ca impins haltera din culcat shtie toata lumea=))
Si c-am inceput sa rad prea bine cu colegii : alte exemple de exercitii :
scott - banuim ca e whiskyu ala "SCOTT". Bea cam des
aducator - nu shtim ce-i, dar suna foarte anal.
ridicare haltere la barbie - are o gonflabila Barbie la care-i ridica haltera.
tractiuni la helcometru =))) - o fi facand ceva masuratori ecometrice de virilitate
trageri la helcometru spre ceafa - dupa ce si-o masoara si-o pune pe umar :))

P.S. 2 : oare tabelu ala cu culor o fi o Structura de date? =))

P.S. 3 : e prea nebun omuuuu !!! http://www.ionivan.ro/BODY-BUILDING/BODY-EXERCITII/presa-picioare-exercitii.htm imi e profeeesooor ! :)) D-aia zicea sa nu-l cautam acasa cu pilele si cu banii ca nu-i acasa.. e pe camp cu gantera sau la sala !!! =)))

P.S. 3 : are poze facand exercitii la o sala din CANCUN - e umblat omu =)) =)))))

NU MAI POT DE RAS!
P.S. 4 : profu face un fel de blog pe site-ul lui ca-l updateaza zilnic.. si-are si-un panou de administrare complex... :)) si-a instalat notepadu si si-a organizat foldere cu filetext. so...
Ultimul articol este despre Flacara violet - denumita de el Chics - shtie mai multe
Un lucru l-am remarcat pe blogul lui referitor la paranormalii aia... le cere favoruri :
- ii solicit sa-mi spuna cele 6 numere castigatoare la LOTO pentru un alt membru al familiei mele;

Daca da 6 de 4 la Structuri de date... poate o da si el in paranoia dupa ce incaseaza o bataie zdravana...

Daca da 6 de 5... de la aia 6 poate c-ar aduna un report la loto asha.. de 1-2 saptamani :)) Conditzia e sa fie si el p-acasa cand vin aia cu cashu...

P.S. 5 : omul e nebun ... ma jur.. in curu gol sa mai apara pe site.. si e la el acasa. Mai face si mishto de romani si de alea alea... de park dupa cate atzi vazut nu vi se pare un Roman reprezentativ.
Inca un motiv : si-a pus evolutia cartilor de vizita =))) http://www.ionivan.ro/OTHER/other-cartivizita.htm


P.S. 6 :) deja nu mai pot... nebunu a facut program ca sa itzi creeze o poveste pe loc in functie de variabilele pe care le alegi tu :)))
Se crede si povestitor sau ceva=))) Vai de mama lui de om bolnav. =)))Sper ca picioru nu-i al lui =))) dar am eo o vaga banuiala... :))


P.S. 32131 :)) Oare Bastonu cu bici si hamu pt ce fel de exercitii le foloseste ? )))Bine ca-i place natura... daca nu avea pozele astea pe site... sigur luam 10.. ca ma puteam concentra si la programare =))
Asha ca... traiasca 5-u!

Am mai scris si au fost apreciate: