Se intampla-n Romania

Te intalnesti cu situatiile astea la tot pasul in Romania. Sunt sigur ca si tu ai patit-o daca te mai plimbi pe la ghishee.Reclamele astea mi-au atras atentia din primul moment in care le-am vazut pe TV. Pe youtube au aparut cam tarziu.So... incat ne int cu persoane ca astea la tot pasul, ma gandesc ca or fi mai mult de 15% din tot sistemul romanesc,nu ?

Nu e un sondaj, dar incerc sa-mi dau seama daca e vreo mare tragedie ca vor fi disponibilizati peste 15% dintre bugetari.
Nu stiu de ce, dar sper ca nu sunt singurul care are asa... din interior o boala pe oamenii indiferenti si incompetenti si nu stiu de ce cred ca pe cei mai multi i-am gasit dincolo de un perete, eventual cu sticla cu o gaurica mica la care ma aplecam ca sa-i zic ce doresc sa platesc, sa modific, sa fac, sa dreg.

Din experienta va spun ca cel mai mishto si mai simplu mod de a enerva pe cineva este sa fi mai lent ca ei, sa raspunzi mai calm ca ei si sa pui cat mai multe intrebari stupide la raspunsurile flegma pe care ti le dau ei.

De exemplu : Trebuie sa mergeti sa luati un aviz de nush unde.
si incepi : e departe? E aglomerat? Trebuie sa merg pe jos ? Imi trebuie buletin ? Dar nu e suficient stampila? De ce nu e suficienta stampila? Daca ma duc acolo si ma intorc rezovl treaba? Sa ma intorc azi ? Tot dumneavoastra lucrati ? Dar de ce nu scrie nicaieri sa merg prima data acolo ? Dar cat costa taxiul pana acolo ? Mi-l deconteaza ?
Si cand vezi ca urla si face crize... te abtzii sa nu razi... si mai intrebi : da de ce sunteti nervoasa? V-am suparat cu ceva?

In cazul in care e coada... si deja ti-i rushine de restul dar ai suficient timp, te pui iar la coada :)) E de vis.
Si regula asta merge si la secretariate la licee, facultati, etc...
Si cand mergi undeva si enervezi pe cineva... nu uita sa mentionezi cine te-a trimis. :))
Ideea e ca daca te-a trimis o colega... se enerveaza si pe ea si face scandal cu ea... daca te-a trimis un shef de-al ei... se enerveaza si mai tare da se enerveaza in sinea ei... sau urla sau ceva=))

E prea tare... so... Clasic Romanesc rulllzzz !

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

Azi mi-am luat o palma !

funny weekend de Romania