un pic de feedback

Ideea acestui articol ar fi de-a apela la cititorii acestui blog sa isi exprime parerile despre articolele care le postez si in care imi expun fara nicio retinere parerea despre orice.

De ce fac acest lucru ? Pentru ca imi place... in ultimul timp vad comentarii si discutii pe blog... mai multe decat initial si asta imi place.

Imi place sa vad si alte opinii, pentru ca nu sunt marele a-tot-shtiutor si nu vreau sa cred ca tot ce scriu eu e ok sau un punct de vedere de necombatut doar datorita faptului ca nu vad reactii in acelasi mediu in care fac afirmatiile.

In discutiile private, vad ca cei care citesc blogul sunt mult mai deschisi si mai interesati, uneori radem impreuna, uneori dau explicatii suplimentare, uneori aduc noi argumente pentru ca intalnesc opinii diferite, alte ori aduc ceilalti suficiente argumente incat sa regret c-am scris articolul respecitc, etc.

In mai putin de un an de zile de cand scriu pe blogul asta am adunat 5 000 de vizitatori. Nu stiu ce-au facut p-acilea... s-au uitat la poze, au citit, au ras, au plans... treaba e ca desi la vizite sunt multumit de realizari la modul de interactiune nu stau la fel de bine pe public.

So...
Ideea ar fi ca prin comentarii pe blog, raspuns la comentarii, etc, aceleasi lucruri care mi le spuneti pe privat scriindu-le pe blog, se poate realiza un networking mai reusit, astfel prietenii mei devenind prietenii tai si tot asa.

Unii imi spun ca ar trebui sa scriu despre una, despre alta dar e foarte simplu sa scrie chiar ei cate un comentariu aducand discutia despre ce vor ei iar ceilalti sa dezvoltam subiectul.

Si ca sa incepem chestia asta... pun o intrebare si sper sa fie cat mai multe raspunsuri si nebunii.

Cum draq se foloseste Twitteru ? =)) Am cont pe el... mai scriu eo acolo vrajeli.. dar nu inteleg, nu vad rostu, nu ma pricep. Ashtept reactii, feedback, comentarii, etc:P

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

Azi mi-am luat o palma !

funny weekend de Romania