Where I've been


Am gasit de ceva vreme un site foarte mishto si imi pierd mult timp inregistrand toate locatiile pe care le-am vizitat in intreaga lume, adaugand poze si scriind comentarii.

WhereIVeBeen.com - este pagina despre care vorbesc. De ce ma pasioneaza? Intotdeauna m-am gandit sa imi notez undeva toate locurile prin care trec, povestile fiecarui loc, etc...

Site-ul pe care l-am gasit e mult mai tare decat ce vroiam eo sa fac. Ideea presupunea o lista privata peste care sa ma mai uit eu din cand in cand ca sa-mi reimprospatez memoria si ca sa nu merg de 2-3 ori degeaba in aceleasi locuri:))

I-am povestit si lui Pat(managerul din state) despre aceasta pagina si parea foarte foarte incantat de idee asa ca am hotarat sa scriu si pe blog si sa dau invite tuturor contactelor din listele mele.

Iti alegi tarile prin care ai trecut, orasele pe care le-ai vizitat, adaugi poze, dai note, scrii povesti si comentarii. Pentru fiecare oras sunt anumite obiective despre care poti scrie si poti da sugestii celor care vor sa mearga in acele locuri.

Faza cea mai misto nu este ca-ti face o statistica si-tzi arata c-ai vizitat n orase si tz state sau ca ai vizitat x% din Terra.
Partea geniala e ca primesti bani pentru fiecare comentariu scris, pentru fiecare poza adaugata, pentru fiecare poveste impartasita.

Bani, bani, bani. Cred ca acu am primit o eticheta din partea voastra. Ce poti face cu banii castigati pe site-ul whereivebeen.com ?

Cam asta :

10 000 - health care for females in Afganistan
8 000 - education for a child in Darfur
6 000 - plant a tree
5 000 - education for a child in india
3 000 - adopt a manatee
1 000 - feed a child in Mali
300 - Clean water for Mozambique
100 - Save 1 square foot of rainforest

Pana acum am adunat vreo 2500 si am reusit sa adopt o manatee, sa salvez vreo 2 mp de padure, sa educ un copil in india si sa hranesc doi copii in Mali.

Ce mai poti face pe site? In principiu sa navighezi aiurea pe glob... si sa afli cat mai multe despre destinatii turistice sau mai putin turistice, stiluri de viata sau obiceiuri.

Este si un concurs al carui miza n-o cunosc... dar in fiecare zi apare cate o intrebare la care poti raspunde. De obicei raspund gresit ca e prea, prea, prea complicata dar afli chestii inedite.

So... Cine vrea sa se bage, dati si un friend request pt Adrian Dan Pop :))

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

Azi mi-am luat o palma !

funny weekend de Romania