Dan Puric Despre Corp, Body Language - Situatii Limita

Ordinea in care le pun este inversa dar am pus primult video cel pe care l-am considerat cel mai amuzant, cu partea pe care am vazut-o eu in miez de noapte si m-am prapadit de ras incat am sculat toata casa.

Ok... mai vreau sa spun ca emisiunea de ieri, Despre UMOR a fost geniala si m-am tavalit (la propriu) pe jos de ras(in direct)... si-am reluat emisiunea de zeci de ori pentru ca din fiecare cuvant spus de el trebuie sa intelegi ceva.

P.S. : Sper ca TVR n-o sa interzica videoul uploadat de mine(am facut-o pentru ca cele existente n-aveau posibilitatea pt EMBLED). Oricum, daca o face, contul meu de youtube v-a disparea pentru ca deja avertismentul l-am primit de la Antena1 pt faza cu Mircea Badea.

P.S. : mai scriu un singur articol pe blog despre Dan Puric, ca urmare a video-ului "Dan Puric = Fals Ortodox" de pe youtube. O sa-l pun si pe blog iar apoi il comentez pentru ca franc-massoneria e un domeniu care ma intereseaza si vreau sa-l dezbat. Sunt conshtient ca pruncii ashtia inocenti de se uita la mine pe blog ii doare-n 14 de asa ceva.. dar poate se gaseste unu sa vina cu idei noi, argumente pro sau contra(asha cum e chiar stilul masonilor)

Am mai scris si au fost apreciate: