Speriatzi de bombe !!!

Nebunie totala cu si despre scutul anti racheta ce va fi instalat in Romania.

Adevarul este ca ce scriu eo aici si detaliez dupa emisiunea Sinteza zilei si spusele domnului Stan, este un punct de vedere. Celelalte puncte de vedere... vi le reamintesc doar : "suntem cei mai buni parteneri de alianta ai SUA, ne iubesc americanii, ne apara teritoriu si vor instala un scut Anti-Racheta... care va proteja atat teritoriul cat si democratia si tralalalala... sa traiasca si-nfloreasca Tzara Romaneasca".

Dupa cele spuse, eo ma bucur ca marea shmenozeala e foarte departe de Baia Mare. Deci nici americani nu sunt p-acilea, nici rachete nu s-aude c-or veni... deci e bine. Oricum dupa ce termin ASE-u nu mai am ce cauta la Bucuresti prea des... poate nici dincolo de Carpati... (Asta e scutul meu anti - bombe(romani))

Bun... sa incep sa va povestesc, si daca aveti timp sa vedeti nishte argumente solide, si-o manareala totala... veti ramane shocati :

1. Exista 2 tipuri de scuturi Anti-Racheta
2. Pe cine apara?
3. Exista si 2 tipuri de tratate militare cu americanii si NATO.
4. Impotriva cui ?
5. Cat costa?


Eu incerc sa explic mai pe scurt... defapt... va relatez... nu e explicatia mea.

2 Tipuri de scuturi anti-racheta
Un timp de scut este cel pentru rachete cu raza lunga de actiune si se dorea a fi montat in Cehia si Polonia iar scopul lor era de a dobora rachetele care se aflau in drum spre obiectiv(cele care zburau liniar la o altitudine foarte mare) iar scopul era de a apara terotoriile americane in special si cele cuprinse pe raza de actiune a radarelor(daca se oboseau) :)). Acest tip de scut costa foarte mult si trebuiau impartite costurile sale la toate statele care intrau sub protectie.

Al 2-lea tip de scut anti-racheta este mai ieftin, este de actualitate si se pare ca va fi montat si in Romania.
El este un scut de protectie a trupelor armate de pe un teritoriu... nu de protectie teritoriala.
El distruge rachetele in timp ce acestea se indreapta spre tinta, cu putin timp inainte de momentul impactului(nu stiu care este rata de succes... poate unele mai ajung si la tinta).
Ele se refera la rachete cu o raza medie de actiune. (cat din Romania in Iran)

Pe cine apara ?
Primul tip apara teritoriile care se afla in raza de actiune.
Al 2-lea tip apara trupele aflate pe anumite teritorii(in speta, trupele americane din Romania)

Tratate militare
Aproape toate tarile din Europa au semnat tratate militare cu America si NATO.
Fiecare are clauze speciale : Ca trupele aflate pe teritoriul tarii sa nu aibe drept de atac asupra altor tari decat cu acordul tarii respective.

Romania nu are o astfel de cauza asa ca trupele americane pot ataca pe cine vor, cand vor, cum vor fara ca noi s-avem idee.

Cand trupe militare aflate intr-o tara ataca o alta tara, implicit si tara respectiva este inamicul tarii atacate(chiar daca, de exemplu, nici macar un soldat roman nu era printre cei atacatori, si chiar daca presedintele si ministrul tarii n-aveau idee ca trupele respective il ataca).

Impotriva cui?
S-a tot discutat despre Iran, pentru ca e posibil ca America sa iasa cu o vrajala de tipul "comunishtii draq fac bombe si ne ameninta, daca nu-i atacam vom muri in chinuri" si sa inceapa atacul.
Desigur, avand in vedere tratatul, ei pot s-o faca fara sa ne intrebe si chiar daca ne sucim si vrem sa ne opunem. Iesim prost in orice situatie.

Cat costa?
Primul scut anti-racheta(Polonia-Cehia) este scump si toti contribuie la el.
Cel din Romania matematic vorbind e mai ieftin(daca se calculeaza eficienta, poate e mai scump) si ar trebui sa fie achitat integral de armata americana a carei trupe vor fi aparate!

Dar Romania e atat de proasta incat se vehiculeaza sume de miliarde de dolari, si romanii sunt atat de indobitociti incat sunt facuti sa creada ca un scut care ne apara pe noi, costa si pe masura... deci ii vom sponsoriza pe Americani sa contruiasca o chestie care nu ne-aduce niciun beneficiu si ne baga in harat pana in gat.


So... in concluzie... ca la noi la nimenea !
O sa murim in chinuri... ori de bombe, ori de foame, ori de coruptie, ori de democratzi ce suntem... si asta e chiar bine...

Cum inteleg eo lucrurile...
Daca americanii "in scopul lor nobil" de-a salva lumea de comunishtii nucleari ataca Iranul din Romania... si noi devenim tzara inamica, automat legile tarii ii acorda presedintelui puteri autoritare.

OTVishtii si aplaudacii vor da din coada, bucurandu-se de sistemul anti-racheta pe care l-au montat... pana cand vor primi o bomba-n cap.

Ce sa zic? Ma bucur... abia ashtept sa vad evolutia lucrurilor... dar... ca tehnica... ii apreciez pe totzi... ne joaca pe degete !

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Azi mi-am luat o palma !

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

funny weekend de Romania