Steve Ballmer - incredibil frate !


La un video cu nebuniile lui Steve Ballmer am vazut un comentariu genial : "he just had five lines" :))))

Poate nu stiti cine e Steve Ballmer dar nu e nicio problema. Nici eu nu stiam.

Am aflat intre timp ca este din 2000 CEO la Microsoft si este unul din putinii miliardari americani dupa investitii pe bursa si alte afaceri de acest gen.

Adik si in america in principiu banii se fac din alte activitati... nu din plasamente si joburi de cariera.

In fine...

Imi e rushine s-o spun, dar asta e... filmuletul urmator l-am gasit pe blogul lui Zoso... si spunand asta ma vad din ce in ce mai mult implicat in fenomenul asta de blogging (de rahat, de altfel) citind bloguri de bloguri si citandu-i p-acilea.

Eo nu vreau sa fiu blogger sau ceva. Si blogul il voi transforma cat de curand intr-un site de prezentare, gen CV, galerie foto si remember (imi povestesc mie intamplarile sa nu le uit). :)) Asta ca sa nu se simta careva fortat sa intre pe blog sa citeasca aberatiile mele.

So... Filmuletul urmator este despre modul in care un baiat de la Microsoft a fost dat afara de catre domnul Steve Ballmer.

Poate ati patit si voi daca utilizati IE sa intrati pe site-uri si sa fiti redirectionati spre Bing.com ... Bing.com e motorul de cautare al celor de la microsoft, concurenta lui Google.

Dar intre noi fie vorba... nimeni nu va devansa Google pe acest segment de servicii de search engine.Cum interpretati voi decizia lui Steve de-al da afara pe tipu ala ca nu zicea Bing cu entuziasmul si intonatia impusa?

Pe mine ma atrage foarte mult domeniul decizional, si... cred c-a facut o decizie foarte buna. Adik... tipul clar nu vroia sa intre in atmosfera pe care Steve se chinuia s-o creeze... este foarte important intr-o echipa sa creezi ceva cu entuziasm.. sa fii dedicat obiectivului, sa crezi in el...

Daca tu ca leader... te apuci, gasesti o nisa, o poveste pe care echipa ta s-o creada(ca despre asta e vorba... adevarul nu-l potzi detzine.. si totzi sa te urmeze ca nishte papagali... ii manipulezi cu vorbe)... so... bagi emotie in ei, ii motivezi, ii mishti din amortzeala aia de-a programa ca un lemn in fatza unui monitor... le pui creerashu in mishcare...

si vine un bou si itzi strica toata atmosfera... scotzand "bing" pe gura de adormi instant.

Pai se rupe toata vraja.. toata atmosfera creata... ai lucrat degeaba...

nush... mi se pare o decizie buna...
Jur ca de multe ori le-ash da in cap tuturor celor care in loc sa fructifice entuziasmul unora, ideile si energia cu care vin si incearca sa faca una si alta, le taie tot elanu cu cate-o replica de nu-tzi mai vine nici sa traieshti.

Comentarii

  1. totusi, atata timp cat ai blog esti blogger!
    :P

    RăspundețiȘtergere
  2. dupa spusele tale... daca am sarit cu parashuta sunt parashutist, daca am o masina si conduc, sunt shofer, etc...

    Dupa mine, nici macar daca mergi la o facultate in Romania, nu te poti numi Student. :P

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

hai sa comentam cu tupeu :)) - toti au dreptul sa-si expuna parerile si opiniile ! Feel Free!
join my facebook :D

Postări populare de pe acest blog

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

Azi mi-am luat o palma !

funny weekend de Romania