Consumatorii au drepturi, comerciantii au obligatii

Consumatorii au drepturi, comerciantii au obligatii


Aceasta este fraza, sloganul sau chiar imbecilitatea cu care se promoveaza campania de Protectia Consumatorilor in Romania.

Asta-i echitatea in Romania. Unii au drepturi. Altii obligatii. PUNCT.

Asa se face in continuare indobitocirea romanilor.

In continuare la nivel mental se fundamenteaza ideea ca unii au doar drepturi si altii doar obligatii! Ceea ce nu e corect ! Nu e adevarat ! nu e normal !

Sa nu mai mentionez faptul ca in toata prostia asta au fost inclusi doar comerciantii si consumatorii. Nu s-a spus nimic despre producatori. Nu s-a spus nimic despre o minima informare necesara inainte de achizitia unui bun.

Nu contest ca exista si trebuie sa avem multe drepturi si sa fim protejati de comerciantii care urmaresc doar profit-ul, incalcand legile dar... si noi avem obligatii ! Si inca foarte multe.


SCHIMBATI SLOGANUL ASTA TAMPIT !


P.S. : La nivel mondial se tot vorbeste despre o incapacitate a productiei de hrana pentru a satisface intreaga populatie.

La nivel mondial se fac diverse statistici cu concluzii inspamantatoare... De genul ca in unele zone ale lumii se face risipa de tone intregi de paine, lapte, oua si alte alimente.... atat prin pierderile magazinelor cat si prin cumparaturile nerationale ale consumatorilor... iar in alte zone ale lumii oamenii mor de foame...

Si in conditiile astea tot necumaptatilor si snobilor li se dau drepturi si punct. Fara obligatia de a se informa, fara a fi necesara o educatie, etc.

Se induce ideea ca uniele magazine fac promotii sau alte prostii. Defapt nu este adevarat ! Toate promotiile si discount-urile le fac producatorii !

Comertul este doar piata, spatiul in care consumatorii vin sa vada marfa PRODUCATORILOR si sa isi cumpere ce-i trebuie pentru CONSUM.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

Azi mi-am luat o palma !

funny weekend de Romania