Si vitezomanii plang cate-odata :))

Sunt vitezoman .... Conduc cu viteza... (pe teritoriul Romaniei). Nu respect niciun fel de lege. Singurul lucru pe care-l urmaresc cand sunt la volan este sa ajung la destinatie si sa nu lovesc vre-o alta masina sau vre-un pieton.

Desigur... Pana acu, nu intotdeauna am reushit asta... dar nu-i o problema...

Dupa cum spune un prieten, Romania e o tzara nelocuibila si mare dreptate are !

So... PARIU !

M-am hotarat sa fac un pariu cu mine insumi. :)) Ideea e asha.

De obicei ... din Baia Mare in Bucuresti n-am cum sa ajung decat cu Mashina, Trenul sau Avionul. Cu masina era ok pana acum ca limita de viteza impusa prin semne era o gluma pt mine(avream propriile limite de viteze).

Cu trenul... shtii cand porneshti... nu shtii cand ajungi. Ori e prea cald, ori e prea frig... ori ninge, ori ploua... ceva nu-i convine trenului => intariziere enorma.

Avionul... Primavara - Vara - Iarna... trebe sa stai cu ochii pe meteo... ca una doua te trezeshti ca-i ceatza sau zapada si nu mai pleaca.

So...
Pariul meu... Experimentul meu il fac cu mashina.

De obicei din Baia Mare in Bucuresti ... sunt 550 - 600 km. (depinde ce urata alegi)
Cel mai rapid am ajuns in vreo 6 ore jumate. (ceea ce ar fi o gluma proasta in europa de vest). Cel mai tarziu am ajuns in vreo 11 ore.

Luand o medie de 9 ore pentru a parcurge drumul Baia Mare - Bucuresti (in stilul meu :D) peste 2 saptamani voi merge pe acest drum fara a incalca nici macar o regula de circulatie. Nici una ! Stau dupa toate carutele, merg cu 50 in localitati si 100 in afara... (daca e posibil) daca nu... mai incet... in functie de trafic.

Pariul este in felul urmator.

Daca drumul de Bucuresti - Baia Mare de duminica(13 Martie) il parcurg in conditiile astea in mai putin de 14 ore, nu mai incalc toata viata mea vreo regula de circulatie.

Daca fac mai mult de 14 ore nush... fac ce faceam si pana acum... crize de nervi... si-i umpleam de .... de sus pana jos(adik de la cel mai inalt nive pana la ultimul militzian).

Daca se ofera careva ca martor pentru experiment. Tell me :D


De ce fac asta?
Datorita radarelor noi. Asta a fost singura solutie la numarul mare de accidente care au loc pe drumurile din Romania. Sa puna radare! Da pe ma-sa in mijlocu drumului n-ar pune-o ?

Iar fac crize. Ca nu mai pot! Nu demult, prin noiembrie anu trecut am sunat sa le zic ca oile fugeau pe drum, o roata de tractor statea in mijlocul drumului, cainii de la stana se pishau pe-o mashina de pe camp... iar in mashina erau 2 militzieni cu radaru... ca si cum daca ash fi lovit o oe la 110 km/h era o "ordine si siguranta" deplina... iar daca o loveam cu 140 km/h ash fi fost un nenorocit si vitezoman !

Detector radar nu imi mai cumpar! Il folosesc pe cel vechi. Ideea e ca prin asta fac apel si la blogeri si la cine mai circula pe drum... sa fim solidari si sa ne semnalizam unii pe altii cand vedem o masina radar.Pariul 2
Daca in drumurile mele prin tara si prin oras... are norocul de-a se pozitiona o masina de Politie in curu meu... primu lucru pe care-l fac este : sa pushc o frana cu ambele mele picioare.... si sa ma asigur ca ma pupa drept in "za ass".

Comentarii

 1. cateodata *
  vreun*
  Am intrat pe idul vechi dupa muuult timp, si am vazut blogul tau la status, nu-mi aminteam daca te cunosc sau nu, dar acum stiu.:) Arad 2007...
  Scuze pt corectari, dar nu ma pot abtine cand vad greseli de genu.:P
  Oana G.( cultura civica:)) )

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

hai sa comentam cu tupeu :)) - toti au dreptul sa-si expuna parerile si opiniile ! Feel Free!
join my facebook :D

Postări populare de pe acest blog

Azi mi-am luat o palma !

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

funny weekend de Romania