Facem curatenie generala ! Let's do it Romania !

Bucurie mare mare pe capu meu azi ca am primit un telefon mishto rau :))

Ma suna fix din Bucharest City una bucata domnishoara sa imi spuna ca "am fost" selectat "Coordonator pe Maramures" in proiectul Let's Do It Romania !

Am decis sa ma implic in curatzarea romaniei indiferent daca as fi fost selectat sau nu coordonator in Maramures. Este foarte important sa facem curatenie odata pentru totdeauna si sa incercam sa mentinem zonele curate in permanenta.

Poate sunt prea visator si increzator ca si dupa curatenie... aceasta va fi pastrata... poate cred prea mult intr-un spirit civic si cetatenesc dar alte solutii nu exista.

Cine vrea sa se implice sa curatam TOATA Romania de gunoaie pe 25 septembrie la Baia Mare si in restul judetului alaturi de mine, eo va primesc si daca sunteti din alte judete. :)) Poate prindem si Sarbatoarea Castanelor la Baia Mare si se va lasa si cu distractie pe masura in noaptea ce urmeaza(daca mai putem) :))

Nu suntem niste furnicute care ne-am apucat noi sa facem pe desteptele...

Proiectul "Let's Do It !" a fost deja testat in Estonia si a functionat perfect. Acum a fost preluat de Romania si de alte multe tari.

In Romania organizatorii au sprijinul autoritatilor din toate domeniile.

Si tu poti da o mana de ajutor !

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

Azi mi-am luat o palma !

funny weekend de Romania