Cu Mocanita pe Valea Vaserului


Stiam de mult timp de Mocanita de pe Valea Vaserului... Sunt Maramuresean dar n-am ajuns inca pe acolo.

In acest weekend a fost foarte frumos mediatizat un eveniment care a meritat toata atentia presei : Concert Rock in muntii Maramuresului, la capatul liniei pe care merge Mocanita.

M-am hotarat vineri sa plec, si sambata am facut rezervari la Mocanita si m-am "parasutat" in paradis.

A fost cel mai reusit weekend in natura si o experienta cu greu de uitat.

Nu puteam rata sansa de-a promova bunul simt si lupta pentru un mediu mai curat - scopuri ce vor fi realizate prin marele eveniment din 25 Septembrie : Curatenie in toata tara, intr-o singura zi!

So... am luat afisu Let's do it, Romania! cu mine, intre timp s-a hotarat si o colega din echipa de coordonare judeteana si dusi am fost.

Ajunsi acolo am inceput socializarea si am ajuns la concluzia ca turnu babilon e mic copil : Cel putin din fiecare judet din Romania au fost participanti la concertul rock din mijlocul padurii.

Ne-am facut si prieteni noi, am intalnit si alti coordonatori LDIR din judetul Maramures... am gasit noi sustinatori pentru proiect... iar ideea a fost imbratisata si de liderii trupei Hazard care au facut un show de zile mari!

Asa ca... plecati din gara CFF Viseu la orele 17:30 ... mici, bere, gogosi in varf de munte pana pe la 1 noaptea, dans in ploaie si in jurul focului de tabara, retur spre gara CFF pe la ora 3 dimineata.

O experienta cu greu de impartasit in cuvinte, o experienta maxima: distractie, eficienta, relaxare, socializare, natura!

Ce ti-ai putea dori mai mult de atat?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Azi mi-am luat o palma !

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

funny weekend de Romania