prima seara basarabeana din Baia Mare

Aceasta este o invitatie la prima seara basarabeana din Baia Mare. La care incerc sa ajung si eu, iar maine voi adauga imagini si impresii despre un eveniment care mi-a atras atentia.

Vineri, 26 noiembrie 2010, cu începere de la ora 21.00, vă aşteptăm la prima ediţie a „Serii Basarabenilor”, care va avea loc în Club Esenţial situat la parterul Casei de Cultura a Sindicatelor din Baia Mare.
Vă aşteaptă o seară de surprize condimentată cu muzică tradiţională basarabeană, concursuri cu premii, băutură specifică zonei. Intrare liberă pentru toţi cei care doresc să intre în contact cu cultura basarabeană autentică. Evenimentul este organizat de către Clubul Studenţilor Basarabeni din cadrul Universităţii de Nord.


Cine suntem?

Scopul CSB este promovarea intereselor generale şi specifice ale membrilor săi în toate domeniile de activitate, precum şi elaborarea şi desfăşurarea de programe specifice în domeniile: formării, instruirii şi educării studenţilor şi tinerilor, precum şi în domeniile: cultural, sportiv, turism şi social.

Considerăm că este important ca studenţii prin forţe proprii să demonstreze ca au capacitatea logistică, informaţională şi profesională pentru a-şi rezolva propriile probleme legate de sistemul educaţional, practică, mobilitate şi integrare pe piaţa forţei de muncă după absolvirea cursurilor.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

Azi mi-am luat o palma !

funny weekend de Romania