EMA a "trecut" Oceanul

Actiunile Fundatiei EMA - Emergency Medical Assistance – Baia Mare au depasit granitele Romaniei inca de acum doi ani, Belgia si Elvetia fiind doua tari europene de unde au si sosit in mai multe randuri ajutoare substantiale atat pentru organizatie, cat si pentru populatia pe care organizatia o deserveste voluntar.

De data aceasta insa, in cursul lunii octombrie 2010, se poate spune ca EMA a "traversat" Oceanul, organizatia fiind remarcata de catre Sovereign Order of Saint John of Jerusalem din Statele Unite ale Americii, care, pe langa misiuni religioase, desfasoara programe medicale umanitare oriunde e nevoie pe mapamond. Una dintre cele mai recente actiuni ale reprezentantilor Sovereign Order of Saint John of Jerusalem a avut loc in India.

"Sovereign Order of Saint John of Jerusalem", prin d-l Barry Garland (Prince Grand Master), a transmis in mod oficial catre Fundatia EMA - Emergency Medical Assistance Baia Mare atat felicitari fondatorului si presedintelui organizatiei, dr. Emanuel Baciu, cat si dorinta de sustinere a activitatilor voluntarilor romani. Pe viitor se doreste demararea unor proiecte comune de ajutor a celor in nevoie atat din Romania, cat si din lume.

Fundatia EMA isi exprima recunostinta fata de increderea oferita de catre "Sovereign Order of Saint John of Jerusalem", organizatie cu o vechime de secole si cu membrii marcanti in decursul existentei sale!
fundatia EMA

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Azi mi-am luat o palma !

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

funny weekend de Romania