Hai Moldova! 16 aprilie

Stand in Chisinau imi era si greu sa nu ii caut si sa nu ma intalnesc cu cei de la Hai Moldova!

Cate amintiri deosebite imi creaza pur si simplu antuziasmul si ambitia tinerilor care au preluat implementarea si derularea proiectului Let’s do it, in Republica Moldova.

Au biroul undeva la marginea orasului dar cu indicatiile primite, i-am gasit usor.
Teoretic Marti trebuia sa avem o zi libera, dar a fost mai plina decat m-am asteptat. Planurile au mers perfect astfel ca am reusit sa ne instalam internet Wi Fi acasa iar mai apoi impreuna cu o parte din echipa am mers in oras.

Echipa Hai Moldova! am gasit-o in plina munca, desi era 3-4 dupa-masa. Unii se gandeau la un plan, o strategie de comunicare, altii erau preocupati de cartare, altii pur si simplu lucrau fara sa se uite in jur.

Cand ma gandesc la colaborarea excelenta care am avut-o cu presa din Maramures pentru a indeplini obiectivele proiectului inca mi se pare de necrezut.

Am invatat si eu de la ei lucruri noi si am incercat sa inteleg toata strategia care au abordat-o, sa vad impartirea pe raioane, regiuni, orase, etc.

16 aprilie e o zi importanta si in cele 3 saptamani care au mai ramas, Action for Life in Moldova va promova proiectul Hai Moldova! cu fiecare ocazie.

Colegii LDIR din toata tara discuta despre formarea de grupuri care sa vina in Moldova si sa participle la proiect in 16 Aprilie. Nu e o idée rea. Sunt pentru prima data aici dar sunt foarte bucuros si incantat sa intalnesc asa multi oameni cu initiativa si dorinta de progres.

In doua cuvinte pot face un sumar : HAI MOLDOVA !

Comentarii

Trimiteți un comentariu

hai sa comentam cu tupeu :)) - toti au dreptul sa-si expuna parerile si opiniile ! Feel Free!
join my facebook :D

Postări populare de pe acest blog

Azi mi-am luat o palma !

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

funny weekend de Romania