Atitudinea - de Charles Swindoll

Pe zi ce trece mai mult realizez impactul atitudinii in viata. Atitudinea, pentru mine, este mult mai importanta decat faptele. E mult mai importanta decat trecutul, decat educatia, decat banii, decat circumstantele, decat esecurile, decat succesele, decat orice alti oameni spun sau fac.
Atitudinea este mult mai importanta decat aparenta, harul sau aptitudinile. Atitudinea face sau destrama o companie... o biserica... o casa.

Remarcabil este faptul ca avem de facut in fiecare zi o alegere cu privire la atitudinea pe care o vom imbratisa in acea zi. Nu putem schimba trecutul... nu putem schimba faptul ca oamenii se cor comporta in continuare in diferite feluri.
Nu putem schimba inevitabilul. Singurul lucru pe care-l putem face este sa jucam cartea pe care o avem la indemana iar aceasta este atitudinea.

Sunt convins ca viata este 10% ceea ce mi se intampla mie si 90% reprezinta modul in care reactionez.
Si la fel este si cu tine... noi detinem controlul asupra atitudinii noastre.


P.S. : pentru original cautati Attitude by Charles Swindoll
P.S. : sunt total de acord cu acest mesaj. atitudinea este cel mai important lucru
P.S. : cunosc si alte teorii, din alte sfere de influenta ca sa le spun asa care au cu totul o alta filosofie. De aceea, chiar daca nu depinde de context, trebuie sa-l cunosti pentru a aborda o atitudine care sa te avantajeze.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

Azi mi-am luat o palma !

funny weekend de Romania