cu ingerasii dupa tine


Nu e ceva foarte nou dar e foarte interesant cand membrii unui grup isi iau angajamentul de-a fi unii altora ingerasi pazitori.
Desigur, ca nu-ti convine intotdeauna persoana careia trebuie sa-i indulcesti viata dar asta face angajamentul si mai provocator.

Azi m-am trezit in biroul meu de la IT cu o felicitare... hand made, cum altfel?
Era de la ingerul meu :))

Nu e vre-un mesaj personal ci o poveste, asa ca o voi pune si pe blog. O stiam de dinainte... dar o uit si de fiecare data cand o reascult mi se pare fascinanta.

"
Era odata, mai demult un batranel tare intelept care obisnuia sa mearga la ocean sa scrie...
Intr-o zi cum umbla de-a lungul falezei, a vazut pe plaja un om care parca dansa. Cum s-a tot apropiat, batranul si-a dat seama ca e un tanar, iar acest tanar nu dansa, ci mergea de-a lungul plajei ridicand stelele de mare si foarte grijuliu le punea in apa.
-Buna dimineata! ce faci aici? intreaba batranelul.

Tanarul a facut o pauza, s-a uitat la intelept, raspunzandu-i. - arunc aceste stele de mare inapoi in ocean. Soarele trebe sa rasara iar apa s-a retras, ele ramanand pe nisip sigur vor muri, asa ca le pun in apa."

- Dar tinere, nu realizezi ca sunt kilometri intregi de plaja si mii de stele de mare de-a lungul ei? Sub nicio forma, efortul tau nu conteaza."

Tanarul om a ascultat politicos apoi s-a aplecat si-a luat o stea si-a aruncat-o-n valurile marii, spunand: pentru asta, conteaza!

si pentru asta! si pentru asta!

P.s. : poza e facuta in vremurile bune :)) nu demult, foarte demult... dar se vede diferenta :))

Comentarii

  1. Interesanta poveste ma bucur ca nu sunt singura in lumea asta care crede in ingeri ajutatori, eu l-am cunoscut la Universitate din prima clipa am stiut ca imi va schimba viata am simtit ceva ce nu se poate exprima, imi e teach dar no stiu sigur ca el va fi unikul in viata mea care a reusit sa ma inteleaga iar acum imi doresc sa il fac cat mai fericit, stiu e ciudat, pt mine nu e si nici nu va fi vreodata, il ador din prima clipa, incerc sa imi induc tot felu de explicatii dar nu gasesc nici una ligibila asa ca imi voi continua viata vreau sa ajung in bransa lui sa ajutam la randul nostru pe cei batuti de soarta pe cei rataciti il ador intrutotul e perfectiunea intruchipata . . . ador perfectiunea in ceea ce priveste stilul de viata a unora, eu fiind o persoana analitaica caut exactul, adica PERFECTUL . . .

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

hai sa comentam cu tupeu :)) - toti au dreptul sa-si expuna parerile si opiniile ! Feel Free!
join my facebook :D

Postări populare de pe acest blog

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

Azi mi-am luat o palma !

funny weekend de Romania