cu ingerasii dupa tine


Nu e ceva foarte nou dar e foarte interesant cand membrii unui grup isi iau angajamentul de-a fi unii altora ingerasi pazitori.
Desigur, ca nu-ti convine intotdeauna persoana careia trebuie sa-i indulcesti viata dar asta face angajamentul si mai provocator.

Azi m-am trezit in biroul meu de la IT cu o felicitare... hand made, cum altfel?
Era de la ingerul meu :))

Nu e vre-un mesaj personal ci o poveste, asa ca o voi pune si pe blog. O stiam de dinainte... dar o uit si de fiecare data cand o reascult mi se pare fascinanta.

"
Era odata, mai demult un batranel tare intelept care obisnuia sa mearga la ocean sa scrie...
Intr-o zi cum umbla de-a lungul falezei, a vazut pe plaja un om care parca dansa. Cum s-a tot apropiat, batranul si-a dat seama ca e un tanar, iar acest tanar nu dansa, ci mergea de-a lungul plajei ridicand stelele de mare si foarte grijuliu le punea in apa.
-Buna dimineata! ce faci aici? intreaba batranelul.

Tanarul a facut o pauza, s-a uitat la intelept, raspunzandu-i. - arunc aceste stele de mare inapoi in ocean. Soarele trebe sa rasara iar apa s-a retras, ele ramanand pe nisip sigur vor muri, asa ca le pun in apa."

- Dar tinere, nu realizezi ca sunt kilometri intregi de plaja si mii de stele de mare de-a lungul ei? Sub nicio forma, efortul tau nu conteaza."

Tanarul om a ascultat politicos apoi s-a aplecat si-a luat o stea si-a aruncat-o-n valurile marii, spunand: pentru asta, conteaza!

si pentru asta! si pentru asta!

P.s. : poza e facuta in vremurile bune :)) nu demult, foarte demult... dar se vede diferenta :))

Am mai scris si au fost apreciate: